lördag, augusti 21, 2010

Tidig morgon för att vara en lördag!


Idag har vi haft en hektisk morgon. Vanligtvis när det är helg så är hela familjen drönare o hasar runt i pyjamas hela förmiddagen, för att sen bli lite mer effektiva framåt eftermiddagen. Dock inte idag. Wilma skulle delta i årets triathlon för barn här på vårt bostadsområde, och Cutie o Cobran skulle göra nya HCM-test. Förra året gjorde vi HCM-testerna i början av sommaren, men i år blev det lite senare. Resultaten blev dock desamma, allt såg fint och normalt ut och grabbarna skötte sig fint. Cutie har en tendens att likna Marty Feldman när han blir lite orolig, dock har han faktiskt bra ögonform, bara det att han får klotögon när han blir lite stressad. Nåja, han är snäll o go och skötsam, det är det viktigaste, sen får vi stå ut med Marty Feldman-ögon! ;o) Cobran är också supersnäll o fann sig i allt utan bekymmer, en snäll o go kille! Torkel berömde deras temperament och tyckte att alla katter borde vara lika snälla o lätthanterliga som våra! Sen pratade vi lite om när vi ska testa Candy nästa gång, hon är ju testad vid 3 och 5 års ålder. Det får bli efter nyår, då ska även Bruce iväg för sitt tredje test. Inte billigt, men nödvändigt för mig, eftersom jag vill att mina pälsklingar och avkommor från vårt katteri ska ha testat bakom sig. Det är förvisso ingen garanti, men om man inte testar så vet man inget och det tycker jag nog är det allra värsta.

Wilma fick hjälp av Sonen o hans kompis under triathlontävlingen. I år tävlade hon i mellanklassen och kom sist. Vad gör väl det? Huvudsaken är att hon kämpade och det gjorde hon! Lite trist att jag o mannen missade det, men hon hade ändå stöd o support av sin brorsa. Minns förra året, då var mamsen här och tittade på Wilma! Gullemamsen, det är förfärligt tomt utan dig!


I eftermiddag blir det brännboll, men först ska jag fixa lite brunch med bacon o ägg. Mumsigt! :o) I kväll blir det fortsatt uppdatering av vår sorgligt eftersatta hemsida. Vi ska också försöka fota katterna lite.. Plus städa i Beirut, som är rörigare än rörigast!

Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer: