tisdag, augusti 24, 2010

Skolstart och fullt upp as usual!

Idag har kidsen äntligen börjat skolan igen. Skönt att komma in i rutiner, samtidigt som man då bara längtar efter semester, man är fanimej aldrig nöjd. Sonen skulle åka buss första dagen till sin nya gymnasieskola, plus att de bokat in övernattning o äventyrsbana i Kolboda för kvällen. Kul, men lite stressande för sonen, som inte känner någon som ska börja hans skola.. Nåja, what doesn't kill you makes you stronger! Vi inhandlade grillspett, dricka o chips och hoppades på det bästa. Han kom iväg i tid och hade lite ågren. Alla gånger tidigare har han börjat på samma skola som storasyrran gått på ett år innan. M a o har han alltid haft henne att luta sig emot tills han blivit varm i kläderna. Men inte nu! Nu börjar det nya livet.. ;o) Annan gymnasieskola än syrran o helt nytt folk. Pratade med honom ikväll, allt hade gått bra o han var nöjd om än vansinnigt trött. Det kostar på att stiga upp "tidigt" på morgonen... ;o)

TT började åttan, o hade en bra dag. Härligt. Lite depp eftersom hennes andra ponny flyttade idag, och nu får hon vara hjälpryttare åt en annan häst istället. That's life. Önskar att jag hade varit rik o kunnat ge henne en ponny, men tyvärr är så inte fallet.. :o( Äldsta träffade sina kompisar på andra året i sitt gymnasium, och var nöjd med dagen, härligt! Lillsnigel började tvåan och var också nöjd med dagen, helt ljuvligt!

Själv jobbar jag. Och jobbar. Och jobbar. Och jobbar. Jobbar hela dagarna, sticker en halvtimma tidigare för att åka hem o fortsätta jobba. Det är mycket nu. FRUKTANSVÄRT mycket! Nästan så att man håller på att gå åt...

I helgen hade vi besök av lillebroren o sötaste sambon samt gullungen! SÅ mysigt! Vi spelade lite Wii, fikade o pratade. Härligt! Mina brorsor o plastsyster måste vara the best ever! *hjärta*

Nu ska jag städa kattlådor sen blir det nog snart sängen. Har hunnit med ungefär hälften av vad jag hade tänkt göra idag.. Så det är ett rätt bra betyg! :o)

Kramar o ha det gott!

Inga kommentarer: