fredag, augusti 27, 2010

Gamla käringar o bra musik..

Idag har varit en hektisk dag i turbofart på jobbet. Sen hem o vidare till veterinären för vaccinationer, hem o mannen blev upphämtad (han ska på konsert) och precis då besämde sig Äldsta o Sonen för att gå på bio, vilket innebar hysterisk aktivitet i hallen av inkommande katter, utgående män hämtade av andra män o två tonåringar lätt hysteriska av tidsbrist. När alla hade gått tog jag en kopp kaffe o bara var jag i en kort stund. Jesus, så allt kör ihop sig ibland!!!

Ikväll har jag ägnat mig åt ågren. Tydligen så har storlöpande Sharin varit ute samtidigt som grabbarna. Vi åkte hemifrån vid åttatiden på morgonen o när TT kom hem vid tvåtiden så var alla katterna ihop, trots att grabbarna varit instängda på morgonen. Skitbajs. Bara att hoppas att de inte parat annars blir det en favorit i repris... SUCK! SUCK! OCH DUBBELSUCK! (barna i den kullen blev kanon men vi hade liksom planerat annorlunda den här gången...)

Ikväll har jag således ägnat mig åt att ta det lugnt och betrakta mina stavar NOGA! Man måste ju liksom undersöka saker o ting innan man använder dem, eller hur? Sen har jag haft lite ågren över att mannen är på en konsert som jag gärna skulle varit på, men jag orkar inte åka på sånt. Jag är för gammal, för fet o för lat. That's it.

Så istället har jag lyssnat på Johnny Cash, som är en ypperlig man att skriva låtar o göra musik och lipat en skvätt över mamsen. Jag saknar henne jättemycket. Allt har kommit i ett helt annat läge sen hon dog o jag saknar SAKNAR henne! JÄTTEMYCKET! Har massor att berätta för henne och massor att prata om och det är förbannat trist att hon inte finns här... Mamsen, I love you and miss you! Den här låten är för dig!


Ha en trevlig helg o ha det så bra ni bara kan! Kramar!

1 kommentar:

Malena sa...

Malinskruttan, du behöver ett ikryssningsalternativ som heter "Kramar om", för det vill man ofta göra när man läser dina inlägg!

Tänker på dig och förstår att det känns tungt, och vissa dagar ännu tyngre när man inte har sin mamma att vända sig till.

Alltså - JÄTTEKRAM Malin!!!!