torsdag, februari 18, 2010

Torsdagslugnet!

Alfahonorna Candy & Dompan i S*Vildhjärtas katteri har tagit plats i soffan..

Nu har jag varvat ner efter helgen och börjat koncentrera mig mer på OS, det är skönt! Igår kväll blev det inte så mycket mer än besök hos våra fina foderkattungar (bilder kommer senare under dagen) som hunnit bli 6 veckor. En massa turer till tvättstugan blev det också, och mannen o jag har resignerat och ska åka o köpa ny tvättmaskin. Det är absolut nödvändigt, och att lägga ut några tusen på att byta trumma o laga nuvarande känns onödigt eftersom det är en billig o energidyr variant. Alltså blir det förhoppningsvis en ny tvättmaskin under kvällen! Jag behöver också investera i nya kattlådemattor (små dörrmattor som endast kostar några kronor på IKEA) så att sanden inte sprids över hela huset samt ett tidningsställ som hänger på väggen. Efter strilpellarnas bravader vågar jag inte ha något liggande på köksbord o hyllor.. Man får verkligen kattanpassa sitt hem när man har fertila hankatter, det vill jag lova!

Cobra Starship är en kille som verkligen har sin egen stil.. Allra helst ligger han i trappan, där han är mest i vägen, och otaliga är de gånger som man nästan slagit ihjäl sig för att man snubblar på honom. Att springa precis framför fötterna på husse o matte är också poppis.. Knaskatten! Igår sjöng han vackra sånger för oss alla, men natten har varit hyfsat lugnt. Än så länge inga klagomål från våra oerhört rara och tålmodiga grannar. *Peppar,peppar!*




Idag fortsätter tvättandet och vikning av tvätt, samt allmän avstädning. Jag ska också packa väskan till nästa helg när det bär av till Nyköping för utställning. Ska bli jätteskoj!

Bruce Viggesson, the One And Only! Sover med tungan utanför på husses datastol, myskillen!

Näe, nu väntar fotoredigerande och allmänt städ o pyssel. Ha det gott o ta hand om er.

Och för er som är nyfikna presenterar jag här nedan en bild på Årets Skogkattmästare 2010 med sina goa ägare Lasse & Gunilla! Stort grattis till Terrie Viking, förmodligen den mest vinstrikaste skogkatten någonsin! En mycket värdig skogkattvinnare alltså! Grattis! Förmodligen en av världens snällaste o goaste kissar i världen!

Inga kommentarer: