måndag, oktober 26, 2009

Gnällspiken jag!

Nu har jag ont igen. Gnäll o pip, aldrig är det annat i höstens bloggkavalkad.. Eller? Nacken börjar ge med sig igen, vet inte om det kan vara städet när man jobbar natt som tar ut sin rätt. Ett år med städning om nätterna och ganska mycket tungt kanske inte är det ultimata? Nåja, jag har ju bestämt att gå tillbaka till gamla jobbet igen, det blir efter nyår någon gång, och kanske det passar min kropp bättre? Nackondat har t o m banat sig ner i vänsterarmen.. Inget skoj, det gör oooooont, som Lena Ph sjöng en gång..

Mamsen fick besök av mig, mannen, Äldsta o Wilmisen ikväll. Hon var trött o lite seg, hade mått ganska tjyvtjockt idag. Stackarn! Kan hon inte få må lite bra nu ett tag? Vid gott mod dock, och det är bra!

Sonen o TT kom hem från Malmö, givetvis en timme tidigare än vi hade räknat med, den ömme fadern bokar ju gärna tiden i sista sekund, antar att det är billigare? Mannen fick därför ta en stunds komp för att köra hem dem, det har varit mycket bilkörning för honom idag, stackarn.

Äldsta har köpt ny vinterjacka. Jättefin. Ska se om jag får lov att fota henne i den någon dag. Min vinterjacka är aningens urblekt, men den funkar i år också. Framförallt är den lite längre och varm! Det är bra. Men nya skor får jag nog faktiskt köpa. Tycker inte om att köpa sånt, det är dyrt.

Sonen har kompis hemma, TT är i stallet på övernattning (brrr... måste vara kallt!), Äldsta har tagit nya blodprover för att kolla om blodvärdena blivit bättre. Håller tummarna att järntabletterna haft effekt! Wilmisen ska vara på fritids imorgon. Och imorgon ska jag sova. Länge. Jag är sliten i kroppen nu. Tror att det är en hel del stress o yttre påverkan. Har bestämt att jag ska dagligen gå motionsslingan minst ett varv resten av veckan till att börja med. Frisk luft o promenader är bra. Och imorgon ska jag promenera hem från jobbet. Det tar sin lilla tid.. Sen ska jag har möten på kvällen. Skogkattslingan och Pawpeds chat. Jag har ju äntligen kommit med på G1 kursen och ska gå den, tänkte jag. Ska bli jätteroligt, hoppas jag i a f! ;o) På fredag ska jag ta influensasprutan. Få se hur man mår efter den...

Men nu kan jag inte sitta här o glo längre, armen värker, fingrarna domnar och jag har jobb att göra!

Ha det gott! Ta hand om er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis! Vad roligt att du kommit med på G1:an. Det är jätteroligt att gå Paw-Peds kurserna.