måndag, september 14, 2009

Tiden rullar o rinner och bara försvinner!

Cheeezes alltså! Jag fattar inte hur jag ska hinna med allt som måste göras i veckan! I eftermiddag har jag tvättstugan, ska tvätta sisådär 8-9 maskiner tvätt.. Suck.. Alla täcken o sånt ska tvättas, liksom sängkläder o handdukar o lite annat nerpinkat.. :o(

Igår var vi på middag o efterföljande fika med mina småbröder, som fyllde 25 år, och mamsen med man o lilla syster. Trevligt. Mamsen var trött, men still going strong! Hejja mamma!!!

Ushki hade en gedigen pararavslutning på förra veckan, Bixie tur o retur på två dagar och därefter Kitty tur o retur två dagar. Tveksam om han fått till det! Det är synd om lillpojken. Visserligen verkar han något nöjd, han har väl juffsat runt lite på damernas ryggar o lagt de spanska fröna där istället för där de gör mest nytta, men kanske ändå lillmoroten har slunkit in där den ska? Vem vet? Inte jag i a f.. Han kom hem, gick raka vägen in i vardagsrummet o strilade en pöl.. Suck. Ikväll ska han på semester ner till Marie, o där får han stanna till helgen. Sharin har nämligen börjat stormlöpa idag, o här handlar det om av och på knapp. Igår märktes ingenting, och idag BRÖLAR hon. Så hon o Coco huserar tillsammans, Cutie o Cobran är ute i hela flocken, och Ushki har sin egen vrå.. Suck.. Kattgrupper o konstellationer börjar göra mig trött, men vem har sagt att livet med katt ska vara enkelt? O är man så puckad att man valt att ha tre fertila hanar samtidigt så får man väl ärligt talat skylla sig själv, eller hur?! ;o)))

Idag kom de efterlängtade DNA-provsvaren, som bekräftade att Cutie är far till alla barn och inga markörer för vare sig Cobra eller Ushki hittades hos ungarna. Cuties dna matchade dock till 100%, så nu har vi svart på vitt vem som är fader! Skönt! Satte mig med registreringsanmälan och inser att jag inte hittar Sharins veterinärintyg.. Suck.. Jag måste ju ha navelbråcksintyg på henne, Cuties intyg är klara. Nåja, hittar jag det inte får vi komplettera med det senare. Men visst är det typiskt?!

En massa dataarbete blir det också, o alla kattungepåsar ska förberedas. I helgen flyttar Murkla o Gnistra och kanske även Filiokus. På onsdag i nästa vecka flyttar de blå flickorna och på torsdagen flyttar Irmelina. Det blir tomt! Samtidigt längtar jag efter lugn o ro. Vi ska resa bort varje helg tre helger i rad nu, det känns tufft! Men å andra sidan så hoppas jag innerligt att flickornas ppiller sätter fart och verkar, så att vi slipper värsta hankattspysslet, och så hoppas jag att Ushki såmåningom kan få ett suprelorinchip så att hans hankattsbeteende lugnar ner sig. Han måste dock hållas fertil i a f i ungefär en månad till.. Phui! Det blir mycket tvätt m a o den närmaste månaden..

Äldsta har haft huvudvärk några dagar o ser allmänt blek o glåmig ut, så hon ska på läkarundersökning på måndag. Vegetarianer har ju ibland problem att få i sig tillräckligt med vitaminer o sånt, så jag hoppas att det beror på det.

Nähä, nu får jag sätta fart med arbetet. Städa, pyssla med pappersarbete o sortera kattungepapper så att alla är i ordning, skicka post, tvätta, diska osv osv osv.. Någon som har en gratis städerska över? Jag skulle definitivt behöva en... ;o)

Kramar!

2 kommentarer:

Malena sa...

Fullt ös medvetslös! Och självklart håller jag tummarna för killarna på WW, tro intet annat min vän!

Tack för komplimang om fotografier, de värmer i hjärteroten.

Ska bli kul att se din Bok-utmaning sen, kan tänka mig att du har ett annat spektrum av böcker... det är bra, man ska inspirera andra att prova böcker man inte tänkt på...

Ha en fortsatt bra vecka, stressa inte ihjäl dig bara.

KRAM!

Malena sa...

SW skulle det stå... inte WW.... hm