onsdag, juli 15, 2009

Tredje jobbnatt och bebisprat!

Våra kattbebisar börjar bli hiskeligt roliga! De är dessutom vansinnigt lättskötta och tar för sig av livet alleredan. Mat (helst torra kulor) inmumsas gärna, och sen kan man ju alltid roa sig med att sprida ut alla kattmatskulor över hela sin lekhage, det är skojsigt tycker de små godingarna! Lilla Krumelura är busigaste o piggaste lilla tjejen i stan, hon har charmat hela familjen fullständigt! Hon formligen slår kullerbyttor över lekhagen och springer i rasande fart ut i vardagsrummet! Svansen pekar rakt upp och hon ser så gullig ut att man inte kan annat än skratta åt sötisen! Murkla är fortsatt lik sin far, och lite feg av sig, men ack så söt! Fina lilla Lufsa har fått en märklig öronform, hon liknar än mer en husalf, kanske vi borde döpa om henne till Klufsa Krake? Sockersöt är hon i alla fall, och klart mest pimpinett av alla! Pellegrina alias Gnistra är så rar och söt! Hon har härlig pälsfärg o kvalitet och är en docksöt liten kattflicka! Söt, söt, söt! Tar gärna också skutt över lekhagen och knatar runt. Vackrast i dagsform är lilla Irmelina, men OJ och HUJEDAMEJ, vilka stora öron hon har!! Helt otroligt stora! Ser riktigt fina ut.. Sen har vi då Filiokus, som är en rar, men saktmodig gosse. Han promenerar bara i sin lekhage, de där rymningsbenägna flickorna är fullkomligt galna, verkar han tycka. Han går sina små rundor i hagen och är så nöjd med livet. Kanske hans namn borde varit Ferdinand, efter tjuren i Disney-filmen? Alla gör mig så glad, så glad, att få lov att följa deras utveckling. De är helt underbara!

I kväll var vi på visit hos mamsen o drog med henne ut på promenad. Hon åkte rullstol, och jag körde. Idag är hon bättre, hoppas nu att hennes provsvar är ok så att hon kan återuppta sin cytostatika-behandling igen. *håller tummarna så in i bängen*.

I natt är det golvskurning som gäller, så nu måste jag jobba på! På återseende, o ha de gott! Imorgon ska jag o de stora kidsen se Harry Potter & Halvblodsprinsen, det ser jag fram emot! Kramar till alla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kattungarn alåter så oootroligt charmiga!
Synd att man inte kan se dom IRL. MEn jag ser framemot eventuella kort som kanske dyker upp så småning om...
/Kattis

Anonym sa...

Jag hoppas också på nya bilder snart, så man får se underverken igen. Både de med alf-öron och de med vanliga öron. Jag kan liksom inte se mej mätt på småttingar längre.
Kram Lilly