torsdag, juni 25, 2009

Bebisbilder, nu 1 vecka gamla!


Bebisarna mår jättebra, Irmelina har fortfarande inte öppnat sitt ena öga ordentligt, men tänk så söt man kan vara ändå!! Pluttisarna!

Mamma mår inte så bra. Det känns tungt. Nya tumörer i ben o rygg, så hon är inlagd igen och i väntan på behandling. Jag orkar inte riktigt tänka på det eller prata om det just nu, jag får ta en sak i taget. Men det är tungt och lägger en sorgesamhet över tillvaron.


Lufsa växer bra, och är en riktig pipsill, skriker i högan sky om man flyttar henne från bolådan! Jättesöt!!

Pellegrina är rund o go, men har viktmässigt förlorat dagens fettokamp mot syrran Murkla o brorsan Filiokus, de leder viktligan! Pellegrina är en riktig knubbis och alldeles bedårande söt!

Murkla är den som ser konstigast ut, kanske för att hon igår, när vi tog bilderna, inte riktigt hade öppnat ögonen. Jag ska ta nya bilder på henne idag, hon kommer garanterat att bli en strålande skönhet!

Filiokus är en riktig kille! Det syns! Han är kraftig o stor o ser t o m manlig ut, visst gör han?! Supergosig att ta i, honom gillar jag också (precis som jag gillar alla sex... ;o))!

Å så lilla Krumelura, som idag har klaröppna ögon, men som när bilden togs igår bara hade lite öppet. Nya bilder blir det på henne idag också! Ser mer o mer ut att bli smoke, hon är jätteläcker!

Tusen tack till Malin, Shirleys matte, för hjälp med fotandet och trevlig fika igår! Du är en pärla!

Ha det gott allesammans o ta hand om er o era nära o kära!
kramar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Myspys-barn...

Tack, för förståelse idag efter vårt samtal... Man vill liksom allt.. Men La Familiga består. Xeke-barna (CUITE, COBRA O LAVA finns ju inom familjen.. får se alla 3 vid senare tillfälle istället... Och småttingarna... Ja, jag hoppas att Maken vill till Danmark (för påfyllning... ;), någon av dagarna av de 4 veckorna semester han har i sommar...) Då kommer vi garanterat till KALMAR... Hoppas bara att den dagen passar både Er o Susanne... men det tar vi då.. ;)

Tänker På Er o mamsen..
Kramar Jane o Johanna Bert o Xeke o Tusse

RosaMilton sa...

Så tungt med bakslag för din mamma. Hoppas hon ska må lite bättre snart iaf. För övrigt är kattungarna underbara! Speciellt söt tycker jag Krumelura är men det är kanske för att jag inte har en susning om tekniska detaljer utan mest är en sucker för vackra färger!