onsdag, april 22, 2009

Myskillarna Bruce o Kojjti!

Bruce Viggesson med Kojjti!Sötnosar..

Jag har varit rätt slö, trots min digra lista med "att göra-saker".. Men imorgon gäller det att sätta fart, det har bara varit en massa annat rännande.. Fast en del har hunnits med..

Idag kom min älsklingsjobbarkompis från dagjobbet på besök med en av arbetstagarna, och det var jättemysigt! Vi fikade o satt en stund ute i solgasset på vår altan. Vår baksida har rätt bra läge, det är sol från morgon till eftermiddag. Sen har jag o mannen köpt o kånkat hem en massa jord, och dessutom har jag redan planterat uteblommor.. Jag brukar vara sen med det, om jag ens hinner med det.. Typ till midsommar brukar mina krukor vara planterade i bästa fall.. Men nu har jag satt penséer i krukor på både fram o baksida o tvingat mannen att klippa gräset. Jättebra! En artikel har jag också skrivit, och skickat den på remiss till avelsrådet. Blir spännande att se vad det tycker om den.. ;o)

Just nu springer Wilma o Kojjti i skytteltrafik över hela huset.. Ömsom Wilma först med snöret o Kojjti efter sig, och ömsom tvärtom, Kojjti drar snöret med Wilma efter. Annars är herr Kojjti (Cutie) en synnerligen märklig herre. Han tycker inte om husse! Förmodligen är det husses favoriserande av Cobran som spökar, men Kojjti VÄGRAR att ö h t befatta sig med Stefan. Han är inte elak eller liknande, men om mannen lyfter upp honom så vänder han bara bort huvuvdet o ser allmänt lidande ut. För att sen hoppa ner så fort möjlighet ges, och springa till mig. Sötisen! Han är verkligen en riktig mattekatt!! I just love him!

Nu ska jag snart ner o titta på "Rent hus". Maja är på hemväg från stallet, mannnen o sonen är på väg till innebandy och Linn är i kyrkan på gudstjänst och efterprat om deras resa till Frankrike i sommar. Nästa vecka ska Linn o Sacke på konfirmationsläger, det blir roligt för dem. Linn som ledare o Sacke som konfirmand..

Nähä, nu väntar soffläge en stund, därefter tv o sen ska jag bada katter.. Jag har visst skjutit upp det, så bli inte förvånade om jag badar dem först på fredag kväll.. *fniss*

Ha det gott, ta hand om er o kramar!

Inga kommentarer: