måndag, mars 16, 2009

Söndagsslapp o sånt...


Lille Skutt han var en vit kanin.. Och en katt som också heter Cobra Starship.. Å båda var de så rädda o försiktiga för nya saker, men allra läskigast av allt är att ge sig ut i det okända.. Då kryper man ihop o gör sitt bästa för att puffa upp sina morrhårskuddar o ladda bakbenen med superskutt.. Samtidigt som ögonen står rätt ut som pingpongbollar!

Nåja, jag är ändå så stolt över Cobran, han är en försiktig kille som gärna vill ha det lugnt o stillsamt runt sig. När han reagerar mot något så går han aldrig till attack, han bara gömmer sitt huvud, o kryper helst in i famnen på någon människa. Cobran är smart, och han vet att det finns otäcka saker ute i världen, som tonåringar med pistoler o sånt otäckt! Så därför ser han på omvärlden med viss skepsis, och behöver träna på att bli lite tuffare... Cobran är utställd med goda resultat, och till skillnad från de katter som attackerar när de blir rädda så gömmer Cobran sitt lilla huvud mot mattes axel o kryper i hop till en liten boll. Det är acceptabelt tycker jag. Och han har t o m visat upp sig alldeles ypperligt i tre paneler (av fem möjliga...)trots att han bara är snart tio månader!

Äntligen! Vi har uppdaterat vår hemsida! HELT otroligt! Det är såklart tusen saker till som ska göras på den, men bara en uppdatering är inte så illa.. Å en summering över 2008.. I mars.. ;o) Nåja, bättre sent än aldrig!

Annars inte mycket som har hänt, plock o styr hemma, softande, tvtittande o så har vi myst tillsammans. Lilla Nyckelpigan (Coco) har varit på sin första utställning, men bara legat i buren o tränat. En liten utflykt till ett domarbord fick det bli också, men eftersom bara två hade möjlighet att delta så blev det ingen kullklass för smådrakarna, men träning fick Coco i a f.





Brorsan Cutie är till skillnad från Lille Skutt en riktig cool cat. Han kan vara rädd, men döljer det bakom sitt intag av dunderhonung o kan hänga i utställningspose i flera timmar om så skulle behövas. Om han blir rädd visar han det genom att skaka lite i kroppen, men man släpper aldrig sin showposition om man heter Cutie! Aldrig! Däremot kan man väsa o fräsa lite åt andra ungtuppar som tror att de är nåt! Mest för att visa dem vem som bestämmer.. :o)

Nu blir det ytterligare lite plock o styr innan sängen kallar..

Gonatt allesammans!

Inga kommentarer: