söndag, juli 06, 2008

Matdags!


Kattungarna är alldeles synnerligen mysiga! Alla sju är sociala och oerhört sällskapliga, vilket inte minst har märkts i helgen när vi har haft tonårings-invasion.. Linn & Sacke skulle i fredags ha filmkväll och övernattning för sina kompisar.. Åtta tonåringar tryckte därmed ihop sig i vårt vardagsrum och kattungarna blev såklart ivrigt uppvaktade i sitt rum köket.. Alla sju ungarna klängde o klättrade på tonåringarna utan minsta blyghet och blev omåttligt populära! Hur söta som helst. Varje morgon har jag en kör av små kattungepip som vill ha frukost och så fort det är matlagning så startar kören igen. Godingarna! Men som vanligt finns det en i kullen som absolut inte äter välling med mjuk mat..

Kossan, alias Relient K, gillar bara hårdisar, allt mjukt är läskigt att äta! Så han går alltid undan vid vällingdagsen och låter syskonen slafsa i fred.


Jeffree får oftast en alldeles egen matskål, eftersom hans ätteknik inte uppskattas av de andra småttingarna.. Jeffre äter nämligen med hela kroppen, och har fått en alldeles egen tvätterska i matvraket Candy. Genom att tvätta Jeffree får ju även hon sin del av maten som är menad till de som behöver näring o fett mer än Candy... För gudarna ska veta att hon verkligen är rund nu..


Jimmy har en lite vackrare matstil, en rund liten gourmet! Rent och snyggt ska det ätas med vackert bordsskick..


Cobra har nackdelen i matsituationer att vara vit, och brukar därför se alldeles brun ut efter matdags. Men han tvättas gärna av Sharin Foo, som tvättar o putsar blandat med tjuvnyp och daskar med tassarna.. Men Cobran finner sig i det, han blir ju såsmåningom ren o snygg igen!


Ren o snygg efter mat är knappast Jeffree.. Men faktum är att med extramamma Candys insatser så tar det inte lång stund innan han är fräsch igen, hur otroligt det än kan verka..


Vem vill pussa Jeffree nu? Svar: Candy!


Jimmy däremot ser synnerligen välartad ut, en väluppfostrad renlig kille!

Ha det gott allesammans!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeffre!!! Det var en riktig gourmetkille det, som upptäckt att alla sätt är bra att få i sig maten./ Pussa på alla sötnosarna!
Lilly