söndag, juli 06, 2008

Färger och syskonkärlek..


Idag har det varit lupp-dag.. Dvs vi har gått igenom kattungarnas färger och mönster med lupp och konstaterat att vi har två ickesilver.. Cutie är en klar brunmönstrad kille, det ser man ju tydligt och hade jag bara haft tid att titta efter så hade jag ju sett det långt tidigare.. Men som ni vet så har vår utställning och det tar enormt mycket tid, sen har jag varit i Spanien o lämnat Minnie och man kan väl minst av allt säga att vi har haft fullt upp.. ;o) Cuties mönster däremot vet jag sannerligen inte, men det lutar ju åt tabby, har ngn annan nåt förslag så välkomna med det! ;o) Lite roligt är det allt, för Cutie är vår första brunmönstrade kattunge någonsin! Vi har aldrig fått brunmönstrade innan!



Cobran lutar åt att bli ickesilver, med reservation.. Edward (Scissorhands från Dompans förra kull) såg väldigt svart ut lääääänge, men blev smoke i sinom tid, så vi får se hur Cobran utvecklas. Hittills inga spår av vare sig spökmarkeringar eller smoke i a f, så vi skriver om honom till ickesilver tills vidare och följer med spänning hans päls... ;o)

Jag vet inte hur vi ö h t ska kunna skiljas från någon av killarna.. Alla är så mysiga o goa och personliga! Så fort man visar sig är det full action med små ben som tultar emot en och glada små mjauanden, och eftersom detta är Dompans sista kull känns ett vemod. Hennes kullar har alltid varit oerhört personliga och enormt sociala. Candys kullar har alltid varit trevliga o goa också, men det där lilla speciella trixandet och busandet har alltid kommit från Dompan-barn.
Nåja, vi har ju ett barnbarn i form av Sharin kvar, måtte hon kunna producera fina avkommor i äkta Dompan-anda framöver..

Ha det gott!

Inga kommentarer: