fredag, juli 11, 2008

Kattungarna 5 veckor och barnbarnsbarn...


Inatt kom så barnbarnsbarnen hos S*Fairyhearts, Bixie (barnbarn till Dompan) fick femlingar och de är allihop jättefina! Grattis & lycka till med småbebbarna till Marie på S*Fairyhearts och husse Davids egen prinsessa Bixies småprinsar o prinsessor!

Här hemma är det full fart på de små huliganpojkarna efter Dompan & Xeke. Men vilken ska husse välja som sin kisse??? Kan det månne vara så att Cobran för tillfället ligger bäst till? ;o)



Cobran är en aktiv och intelligent kille som gärna äter god mat och busar. Cobran är väldigt stilig och flashig, och verkar bli en stor herre!



Cutie är killen som skulle kunna kallas Dumbo, med sina jätteöron! Han är en gosig kille med massa hyss och påhitt och en av de raraste goseklumpar man kan önska sig!



Jimmy är herren på täppan, åtminstone om man får tro honom själv! Han bangar inte för att anfalla Bruce eller Ushki, för Jimmy har självförtroende som en världsstjärna. Kallas även Mini-Bazooka eftersom han är en komplett kopia av halvbrorsan Bazooka från Dompans första kull! En kraftig kille som gärna tillbringar sovtiden ovanpå sina syskon...



Lill-Vit börjar komma ifrån värsta embryostadiet och ser ut att arta sig riktigt ok. Han är den lille filosofen, spatserar gärna runt i köket o kikar på sina tokiga bröder (läs Jimmy, Cutie, Cobran och Jeffrey...) som är så fulla av energi. Lill-Vit är nog Buster Lunkentuss reinkarnerad.. Sötplutten! Han charmar allt och alla!



Paniken är silverkillen som lätt förväxlas med sin broder Kossan 1 aka Relient K.. Men de är ganska olika.. Paniken är en "lagom-katt", han busar o grejar, men inte lika vildsint som en del bröder, och inte heller så filosofiskt som andra (läs Lill-Vit) utan helt o hållet lagom. En kille som jag gillar tekniskt och som är harmonisk till både utseende och sätt.

Relient K får leva med namnet Kossan, trots att han inte är dum som en ko, snarare tvärtom. Kossan har utvecklats enormt bara på en vecka och artar sig väl. Men uppblött mat gillar han inte! Det ska vara torrfoder för den här killen, och Dompans mjölk, allt annat är oacceptabelt att stoppa i Kossans mule..



Jeffree är ... Jeffree... Han är så oerhört personlig och charmig och komplett omöjlig att motstå, man ler bara man ser honom. Ett tag kallades han för kattungen som Gud glömde, för man kunde absolut inte kalla honom vacker och ingenting kände jag igen, men nu börjar Jeffree se riktigt trevlig ut.. Jeffre är vår lilla tunna som alltid vill ha uppmärksamhet och som verkligen är en liten diva som tror att världen kretsar runt honom. Gör den inte det så piper Jeffree.. Högt och ihållande tills någon uppmärksammar honom, då är allt bra igen. Jeffree är och förblir en idol!

Så, nu är det vila en stund, att vaka kattungar tar sin kraft.. Ha en bra dag o helg allesammans!

kramar från Malin

1 kommentar:

Anonym sa...

Man ser på Stefans leende att han redan är såld :-D