söndag, augusti 19, 2007

Söndagstrött..


Hur lätt är det att fota kattungar på en skala? Inte lätt alls enligt mig, och jag har haft eländigt mkt på schemat i helgen, så när jag äntligen fick lite tid över för att fota så ser bilderna katastrofalt dåliga ut.. Suck.. Nåja, det är uppdaterat med bilder i a f..

I torsdags möte i telefon några timmar, i fredags grillmat o hämtning av Hagamannen Bruce hos Marie o David (håller tummarna att han har lyckats få till det med Shanta), i lördags mikrotriathlon för barnen samt loppis och brännbollsturnering med efterföljande familjefest (som vi skippade eftersom wilma somnade här hemma..), i dag simhallen... Puh, hektisk helg.. Däremellan all matlagning, tvätt, städ o pyssel med katterna. Lilla Delfinia hade lyckats välta schampooflaskan i duschen nere o badat i schampoo. Ett bad ikväll och det tog hon fint, lilla prinsessan! Candys kullar är alltid härligt samarbetsvilliga o snälla att ha o göra med, Dompans har mer humör o spring i bena men är snälla o goa de också.. Fast humör.. mot andra katter... ;o)

Nu måste jag ner o kolla på film! kramisar till er alla!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja ibland ordnar d själva så de får sitt premiärbad småttingarna. Hadeju samma härhemma med ADHD-barnet Baretta som oljade in sig både på utsidan och insidan. Det slutade med bad i yes och vetrinärbesök med lite vätska i nacken, pga att olja inte är sååå bra för en liten kattunge att slicka i sig.