måndag, juli 16, 2007

Måndag, fyra dagar kvar till semester!


Fyra arbetsdagar kvar, sen semester. Idag har jag jobbat hela dagen, cyklat som en dåre och sen hem o på med grillen. Marinerade kyckling i går och idag grillade vi kycklingspett, utom mannen som fick grillskiva eftersom han hatar kyckling.. Kan till viss del bero på att han tvingats äta kycklingfilé på både längden o tvären i flera års tid eftersom det ett tag var det enda som kidsen åt allesammans, o istället för att göra flera rätter så fick det bli kyckling.. Till mannens fasa... ;o) Skillnaden mellan män o barn är att männen ändå äter, kidsen svälter o knaprar i sig nån liten morot i stället och eftersom mina barn är av den magrare varianten så är det bättre att mannen får svälta före barnen.. För mannen äter ändå, under viss klagan dock.. Måste erkänna att även jag är något trött på kyckling, men men.. Det drabbar ingen mager om jag äter lite mindre.. *fniss*

Ikväll tog vi en lov ner till båtbryggan, för Linn, Maja & Wilma ville bada. Det har varit kokhett hela dagen, svettigt värre.. Nåja, Wilmisen doppade sig till anklarna ungefär och sen hoppade Stefan i badet! ! ! Waowe... Linn & Maja, som har badat sedan Valborg, hävdade att det var varmt, men inte varmt nog för mig. Jag ska göra mitt premiärdopp för året i Böda sand har jag bestämt, för där gillar jag att bada.. Sandstrand o sandbotten, härligt! Hoppas det blir fint väder i helgen, för då ska vi till Böda! Sonen? Han är hos en kompis sedan i går kväll.... Komiskt är att vi bor två minuter från havet och han måste ändå hem till kompisen o bada i kompisens pool... ;o) Ungar!

Annars no news on the front.. Ska lägga mig alldeles strax, har påbörjat Liza Marklunds "Nobels testamente" och den är ganska bra. Jag tycker hennes böcker är helt ok, trots att jag hade ett enormt motstånd till att läsa dem till en början. Jag är sån där ibland, kärringen mot strömmen, avskyr att läsa böcker som andra lovordar i massor. Och med "andra" så menar jag inte goda vänner som ger lästips, utan "den stora massan".. ;o) Fånigt, men bara att acceptera att jag är aningens tramsig.. ;o) Får väl leva med det o försöka bli en bättre människa, men fasen så svårt det är.. Å i höst hägrar "reduceringen av Svea".. Huuuuu.. Jag bävar.. Men inte förrän semestern är över o allt annat sånt som lockar till matsynd..

I helgen ska vi kanske till Öland, om vädret är fint, och så ska vi ta det lugnt. Sen nästa vecka så är det STOCKHOLM! Yihaa! Mannen ska jag nog bjuda på middag inne i stan på fredagskvällen, få se om vi ska gå på Staffan Hellstrand o Nomads också.. Mannen fyller nämligen de heliga 39+1 första helgen i augusti, men då ska han på rockfestival, så han o jag får fira på fredagen en vecka innan.. Fest vägrar han ha, och han vägrar fira, men bjuden på middag av mig blir han gärna... Å åker på festival med massa punkmusik.. Jaja, det är ju HANS önskan, min är ju att springa assistent på kattutställningar, tur att vi respekterar varandras intressen i a f.

Nu blir det gonatten!
Kram o ha det gott i värmen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som min man. Lite nojig och vill inte bli firad. Inga fester, uppvaktning eller dyligt.
Men den årliga fördelsedags middagen man blir bjuden på går bra. Varje år ett nytt spännande ställe!
Glad att få se er snart i E'Stockholmo!

Zarkeshas sa...

Åhhh, Staffan!!!!! Inte ett dugg avis... :/

Kramar!