måndag, juni 11, 2007

Små-Blommor 9 dagar!


Idag var definitivt inte lilla Delfinia på fotohumör, hon är en liten tuff brud i lyxförpackning den damen! Intressant är att hon är matglad och mittemellan "kalle bakom" alias Salamander o Gandalf. De två sistnämnda tror jag inte skulle lämna tutten om så jorden rämnade.. Helt i sin egen lilla värld och klart klämvänliga med 10 poäng enligt Wilmaskalan.. Delfinia däremot är inte så förtjust i att förflyttas utan att stå på egna ben (eller kravla, snarare..) och ser på världen med söta små ögon numera... Alla grabbarna har en fanclub, Delfinias fanclub är än så länge vilande, men den kommer nog såsmåningom.. VI gillar Delfinia skarpt, fast än så länge är hon den mest anonyma, men med de brorsor som hon har kanske det inte är så märkligt?
Salamander! Vet inte hur många beundrarmail han får dagligen, men det är ett par stycken varje dag i a f.. Oftast från samma personer.. ;o) Men han ÄR vacker i sina linjer redan nu, ser så härlig ut och faktum är att hans färg är honom ursäktad... Jag är ju inget större fan av creme o rött, men jag börjar lära mig att se bortom det.. Han har nåt visst, Salamander, han är helt enkelt läcker! Coool kille som gärna går i par med Gandalf, utom när det gäller mat, för då vill de båda ha mest... ;o) Å då kan det hetta till ordentligt dem emellan.. Wilma gillar "den blonde" och han bryr sig inte om huruvida man bär honom eller om han ligger i bolådan, så länge han är mätt är allt i livet toppen!
Demonius Drakblomma ÄR verkligen en liten vessleliknande kattbebis.. Han ålar och åmar o kråmar och är en fullständig katastrof att försöka fånga på bild. Han är definitivt inte mönstrad, vet att jag i ett svagt ögonblick tyckte att han hade glasögon och att han var minsann lite tabby, men si det är han inte.. Han ÄR solid, hur gärna man än önskar att han är tabby! Fördelen med detta är ju att han inte går i samma färggrupp som brorsorna o syrran. Det är bra! Inte för att jag tror att de kommer att ställas flitigt, men önska kan man ju.. ;o) Wilma kallar Demonius för "sin" kattunge.. Hon tycker att han är så fin, så fin och hon sitter ofta o klappar honom på rygg o huvud. Vi har nogsamt förklarat för henne att ingen av kattungarna ska stanna, och det förstår hon, men så länge de bor här så är de hennes och det kan ju ingen ta i från henne! ;o)

Å så Gandalf.. Gandalf tjocksmock, vars syskon nu börjar ta in på honom.. Men det är klart, jämför man tjock-Gandalf med lill-Draken så blir det lite skillnad i fettmängd.. ;o) Därmed inte sagt att Gandalf blir den störste när de är klara, tvärtom kan det mycket väl bli! Nu tror jag väl i o för sig att ingen av dem lär bli liten, i ordets bemärkelse, för alla Candys barn hittills har alla haft en excellent benstomme och bra storlek. Pappa Vale är ju dessutom en av de maffigaste skogkattkillar jag någonsin sett, så liten tror jag inte någon av dem lär bli.. ;o) Gandalf har inga ben o ingen svans, han har bara ett stort huvud och feta små tentaklar som sticker ut, han är en riktigt härlig kattbebis!! Han kikar så förnuftigt på mig om kvällarna, och om sanningen ska fram så sitter han ofta i min famn när vi kollar på tv på kvällen.. Han ÄR special!! En idol!

Imorgon är det skolavslutning för Linn, i Domkyrkan på kvällen, och på onsdag är jag ledig för att gå på Maja & Sackes skolavslutning. Lovade Maja i ett svagt ögonblick att baka en tårta.. Suck.. Nåja, det blir inget avancerat, så det får väl gå.. På torsdag får våra kattbebisar besök och på fredag blir det nog lugnt. På lördag är det också lugnt, men på söndag får vi också besök. ;o) Tänk så poppis vi har blivit nu när vi har kattbebisar!!

Varmt är det och eländigt.. Ikväll ska Wilma o jag gå ner till badet, för hon vill ta ett kvällsdopp. Helt ok! Själv är och förblir jag en badkruka, men varje år när vi åker till Böda brukar jag bada.. Trots att det är iskallt.. Längtar till Böda, dit måste vi åka snart!

Ha det så gott! Nu ska jag dricka kaffe o sen blir det städ o sist stranden.. ;o)

3 kommentarer:

Anonym sa...

hejsan
jösses vad tiden brakar i väg ,1 vecka redan ,har kollat på bebbarna och kommit fram till att det är Gandalf som är klart i min smak (just nu) Mimmsan hälsar till syrran och bebbarna många kramisar
vi höras snart
kram Annette

Anonym sa...

Halloooo Malin och kissarna, HAR Du ett bra hem till Gandalf....annars har jag ett superduper hem till honom...Tom Puss "mamma", bättre hem lär bli svårt att hitta!/Kram

Lynxeyes NFO sa...

Små... ehh stoora söta blommor!!! Längtar tills jag får se dem live!! Kram / Sophia