tisdag, juli 25, 2006

Tisdag

Idag har varit en ganska trevlig dag, som väl är. Jag behövde en trevlig dag med roliga saker att göra. Lite oro har det varit, för mamsens resultat på operationen var ett litet bakslag. Det var lite värre än vi trodde och hennes cellgiftsbehandling kommer att starta så fort som möjligt! Positivt är att man har fått bort alla cancerknölar, negativt är att de var dubbelt så många som vi först trodde.. :-( Jag är orolig, men samtidigt måste man ta en dag i taget och leva här o nu. Jag orkar inte sitta o fundera på vad som eventuellt kommer att hända osv, utan tar en dag i taget. Men ibland sörjer man i alla fall. Livet är orättvist, så är det bara.

Idag har jag, mannen och Wilmisen varit på Kupan (Röda Korsets second hand med massa prylar!) och Förmedlingscentralen (begagnade saker i massor). Jag älskar att gå runt o bara kika på saker! Helt UNDERBART rogivande! När jag blir gammal (eller snararee OM jag blir gammal!) ska jag bli en än värre hamster som samlar på mig en massa renoveringsobjekt och pyssla om dem med färg och omklädslar. Sånt är JÄTTEKUL! Tiden när jag jobbade som möbelrenoverare var helkul, synd bara att man inte riktigt hade fysiken för det (med nackproblemen..) annars hade jag gladeligen pluggat o skaffat ett jobb inom den sektorn! Att göra fynd är också skitkul, men idag tog jag det lugnt och shoppade ingenting. Sparade mig lite inför eftermiddagen på IKEA... ;-) Sedan bar det iväg till IKEA! Heureka, så trevligt! MASSOR av spännande saker och eftersom det ligger i stan numera så kände jag inget behov av att "tokshoppa" utan kunde bara glatt plocka åt mig nya mattallrikar och nya glas och hyllplan mm som jag skulle ha. En liten besvikelse var att så mycket var slutsålt.. Inga råttor till Dompan! Däremot en fisk innehållande kattmynta, vilket fick Blossa att fullståndigt gå i taket och dregla och härja med den till Bruce förvåning. Han stod bara o glodde på henne! Hon beter sig som värsta löpkattan och blir nästintill knäpp av kattmynta, snacka om knark för katt! Men efter ett tag lugnade hon ner sig, som väl var.

Vi har också införhandlat färg och kvällen har ägnats åt målning av hyllplan o konsoller. Äntligen en plats åt alla pocketböcker (som jag som den hamster jag är inte kan slänga eller ge bort, för ibland vill jag läsa om dem...)!

En ganska trevlig dag trots allt. Imorgon bär det ner till landet och urskogen till lilla mamsen för att träffa min fostersyster och hennes sambo samt min kusin och moster. Ska bli jättetrevligt. Om det blir fint väder åker vi nog till Öland o badar.. HA det så gott! Kramisar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Sååå synd att vi bor så långt ifrån varandra, jag har nämligen bestämt mig för att ge bort alla mina böcker såväl pocket som inbundna, och det är måååånga. Några jädrans dammsamlare i ett "katthus" och nu är jag trött på det.
Fisken med kattmynta i lät spännande tycker jag, får väl ut och botanisera i deras sortiment, vad hette den?
Kram från Häxan!