tisdag, juni 27, 2006

Allt har gått bra..

..mamsen är nu opererad och allt har gått bra. Har inte pratat med henne själv eftersom jag typiskt nog var iväg med sonen på fotbollsträning när hon ringde... :-( Jag ska ringa henne imorgon, men det känns skönt att hon har vaknat o är pigg efter operationen. :-)

Annars intet nytt på fronten, idag har jag varit slö eftersom vi på jobbet var på en heldagsutflykt med korvgrillning o annat på Öland.. Dötrevligt! Vädret har varit omväxlande och katterna mår bra. Bruce är en tetmåns, retas med gamla Blossa så att hon mest morrar åt honom. Blossa vill ju så förfärligt gärna gå ut mest hela tiden, så hon är alltid lite irritabel sommartid.. Sedan gav han sig på Dompan o retades med då jädrar... Attans så arg hon blev på honom... Hmmm... Dåligt humör... Dräktig? Inte en aning.. Vi får vänta ett tag till o se.. Om en och en halv vecka borde tuttarna växa mera.. o bli lite rosa.. Eller så löper hon innan dess.. Håller fortfarande tummarna för att hon ska vara dräktig, vill gärna ha bebisar i samband med skolstarten, då kan jag dels ta ledigt och dels är det skönt att ungarna är iväg hela dagarna så de små får lite lugn o ro. Lugnet och ron lyser ju som bekant med sin frånvaro under lov och dylikt... ;-)

Pratade med Marie om packning mm till Polen.. Det känns helt overkligt att jag ska åka dit i helgen. Har ju haft en sån massa annat som har ockuperat tankarna och därför har det smygit sig på som vanligt.. Hmmm.. Fattig som vanligt är jag, men det ska ändå bli skoj att åka iväg och det gör inget om jag så ska leva på riskakor... ;-)))) Jag är så nyfiken på polska skogisar också, undras just hur de ser ut... Och domarna.. Och allt... Spännande!

Nu ska jag gå ner på altanen, ta en cigg och sedan tvätta mig, borsta tänderna och krypa ner i sängen med Dompan o Bruce och en god bok. Nattinatti!

4 kommentarer:

Zealous sa...

Vad är det för jättekatt på bilden?
Han liknar Bruce, men Bruce är ju en kattunge!!!
Du kanske har tagit bilden väldigt nära, så han ser stor ut... :-)

Er Polen-weekend låter urmysig! *avis*

Lynxeyes-nfo sa...

Vad skönt att det verkar ha gått bra med din mamma!!! *andas ut*
Blir oxå avis på Polen weekenden... :-)) Men får vi bara ihopa bilen ska jag med på en barnfri kattweekend snart och det blir såå välbehövligt :-))
Kramis!

Anonym sa...

Hallå Malin!!
Lycka till i Polen. Vi kommer att sitta med tassarna i kors och hejja på er i tankarna!!vi sänder såklart en extra kram till Wilma för att hon är så underbart Cool..som en liten Lotta på bråkmakaregatan...och vilken liten charmig son...håll i honom , om några år springer tjejerna som tokingar efter honom..Kolla min blogg,, hmm kan knappt stå längre...attans träningsverk!!
Ha det gott sålänge!! Kramizar ifrån oss i Linköping

Anonym sa...

Tjena Malin!
Va mysigt det låter med Polenresan, det är du VÄL värd tycker jag. Själv packar jag husvagnen nästa torsdag och kör till Falsterbo Horse Show, det blir tio intensiva dagar med hästar, hundar och katter. Tyvärr sista året våra hästar deltar på detta arrangemang, nästa år får vi väl vara med utan hästarna!
Kram på dig och KOPPLA nu av i helgen!