fredag, april 01, 2011

Länge sedan... å äntligen lite nyheter..

foto Lasse Cajander, www.vimmerskogen.se, Wilma & S*Vildhjärtas Mangix Brewmaster

Det är länge sedan jag uppdaterade bloggen, främst för att tiden har varit knapp och orken inte så stor. Planerandet och förberedandet inför Skogkattmästerskapet i Kalmar den 12 mars var gediget och tog massor av tid, men det blev lyckat och jag är så nöjd med allt! Allra helst för att vi fick träffa några underbara avkommor sen tidigare, Vincent Vega, Corpse Bride, Relient K aka Kossan, Ashe, Leoric, Mangix, Dazzle, Murkla Mys, Beatrix Kiddo mfl. Jätteroligt att alla skötte sig fint och att det gick bra för dem! Däremot var det inte så roligt att baciller for runt på evenemanget och flera katter blev magsjuka efteråt! :( Nåja, alla verkar vara pigga o friska nu i alla fall, och vi hade en legitimerad veterinär som besiktigade alla katter innan de fick komma in på utställningen, så vad mer kan man göra?! Roligast var att Corpse Bride och Cobran kom till finalen, dock blev bägge slagna där, men ändå! Inte illa! Men allra allra roligast var nog när Cutie o Cobrans brorsa Kossan tävlade som "Manligast katt" och VANN!!!! Trots att han är kastrat! ;) Inte illa pinkat, Kossan!

foto Lasse Cajander, www.vimmerskogen.se, Wilma & S*Vildhjärtas Mangix Brewmaster

Här hemma har vi firat TTs 15-årsdag, och Äldstas 18-årsdag! Tänk att tiden går så fort!!! Jisses! Äldsta har sökt massa sommarjobb men ännu inte fått något, TT har inte sökt något, men har fått extrajobb i travstall om helgerna! Ibland är livet lite orättvist, men så är det. Förhoppningsvis dyker något upp för Äldsta framöver! Sonen har sökt praktikplats på Kommunen, som han förhoppningsvis får! Är jätteglad för TTs skull att hon fått möjlighet att jobba lite om helgerna, det är jättebra att få ett helgjobb då o då när man är 15 år, det var väl då som jag själv började jobba extra (också i stall) och de pengarna uppskattades mycket!


foto Lasse Cajander, www.vimmerskogen.se, S*Vilthjärtas Relient K & Ulrika

Både Cutie o Cobran har haft varsin dam på besök och bägge verkar dräktiga, jätteroligt! Jag ser fram emot att följa dem! På Skogkattmästerskapet fick vi träffa två vackra avkommor till Cutie från Rotvältans, Jazz och Gordon! Du milde vilka skönheter!! Två av Cobrans barn var också på plats; Satureya och Colosseo, superfina och goa!! Det är nog det roligaste med att ha avelshane, att få träffa deras avkommor! Dessvärre har man ju aldrig tid att åka runt o hälsa på alla, trots att man innerligen skulle vilja!

foto Lasse Cajander, www.vimmerskogen.se, S*Vildhjärtas Cobra Starship & husse Stefan

Ikväll flyger jag till Stockholm för att delta på Skogkattslingans årliga Kick-off! Ska bli jätteskoj att träffa alla igen, och att planera inför framtiden! Äldsta är i Malmö och Sonen ska på Lan, så det blir de två yngsta pärlorna o mannen som får husera hemma! Men TT ska ju jobba i stallet imorgon, och idag ska hon ridträna med brorsans sambos häst för instruktör, o söndagen tar hon hand om sin sköthäst, så hon lär väl mest bara sova hemma.. Nåja, känns som en liten semestertripp, som är välbehövlig för mig. Mycket på jobbet, mycket i Skogkattslingan, mycket med katterna och man är rätt slut i huvudet av bara allt annat som ska landa på plats i form av tvätt, städ och matlagning! Igår gjorde jag marinerade vitlöksklyftor som ska avsmakas idag, hoppas de är goda!

Nästa helg bär det av till Malmö för att träffa Heather Anne o Lorena som ska hämta lille Rhasta o flyga hem med honom till Spanien. Två heldagar på utställning blir det också, men jag har inga förhoppningar om resultat eftersom bägge våra pälskillar är helt ur pälskondition. Det är mest för att våra gäster ska få träffa pappa katt till Rhasta som de två grabbarna får följa med. Sen hoppas jag ju att Cobran kanske kan få nåt cert, annars har jag noll förväntningar på resultat. Däremot har jag höga förväntningar på att vi ska ha en trevlig, rolig och trivsam helg med goda vänner, vackra katter och god mat! :)

Nu ska jag fortsätta med min tvätt och mitt hemmaplock innan jag packar ihop mig inför flygfärden ikväll.

Ha det gott, ta hand om er och kramar!

Inga kommentarer: