onsdag, januari 19, 2011

Stirr o styr o massa pappersarbete..

S*Vildhjärtas Mangix Brewmaster, en söt liten kattgosse! :)

Tiden har formligen runnit iväg på sistone.. Dagarna är fyllda med pedagogiskt arbete på HÖG nivå, många diskussioner med arbetskamraterna för hur man bäst ska hantera problem o fixa lösningar på oönskade beteenden och försöka se till att varje individ man arbetar med ska må bra och lyckas i sina arbetsuppgifter. Phui. Men roligt är det! :) Många glada skratt blir det per dag, och det är alltid positivt! :)

På hemmafronten är det också full snurr, jag måste ärligt erkänna att det ibland känns som en omänsklig uppgift att bägge vuxna arbetar 100 % och har fyra ungar o en drös katter. Samtidigt så är det ju katterna som är mitt intresse, och ungarna är högt älskade och önskade allihopa, så det är ju bara att prioritera allt som ska hinnas med varje dag. Resten får vänta.. Kattungarna är helt ljuvliga just nu, varje kväll garvar mannen o jag läppen av oss när vi blir ivrigt uppvaktade av de små odjuren i sängen. Sen ska de busa, o leka och gosa innan de somnar för natten!


Leoric Skeletonking, borde kanske hetat "Leoric den Grymme" eftersom han har en sån grym look?! ;)

Kidsen har massor i skolan och får dessutom hjälpa till lite hemma. Det är inte så poppis med hemmasysslor, men jag måste erkänna att diskmaskinen plockas ur utan knot, och i också, emellanåt.. Å tvätten viks kanske hellre än bra, eller kanske allra helst inte alls, men lite mindre hushållsarbete blir det för mannen och mig i a f. Mannen har haft massor att göra i sin datavärld, och är borta en hel del kvällstid.. Själv är jag mest hemma kvällstid, om man inte ska handla, uträtta ärenden eller annat..


Rhasta Shadowshaman sings Pavarotti?!

I måndags var vi på Modehuset för att köpa skor till Lillsnigeln (allt blött tycks samlas i hennes vinterskor, så vattentätare skor önskades), TT skulle ha nya eftersom klacken på hennes bästa skor hade gått av, och Sonen skulle också få nya gympadojjor istället för de tyngre kängorna.. Ingen rolig upplevelse att åka hela familjen till ett Modehus efter jobb o skola.. Suck.. Jag trött, ungarna gnälliga o mannen ännu tröttare.. Snigeln hittade bra skor direkt, Sonen likaså.. Sen var det då TT.. Som fastnade för ett par überhöga mockaskor med kilklack.. Nej tack, sa dumma mamman..! Men kilklack var man tydligen TVUNGEN att ha, så till slut blev det en aningens bättre variant, sen kommer säkerligen ungen att få ryggbesvär på kuppen, men jag slapp sprängd hjärna av allt tjat i a f. Hon HAR ett par vettiga skor att gå i också, tack o lov, men jag misstänker att kilklackarna används mest..

Vidare till Citygross o handling. Phui. Dum idé, eftersom ALLA sliter i mamman o ska visa o fråga o tjata och till slut fick jag frispel och bad vänligen alla att hålla käften en kort stund, annars skulle jag gå ut ur affären och gå hem! ;) Nämnde jag att jag var gristrött och hade haft en turbodag på jobbet innan?! Nåja, allt som skulle inhandlas handlades, och lite till för den delen.

I går var det också full snurr, med massa göromål, bl a var jag och Äldsta ute på vår brygga (snorhalt o snö hela vägen dit.. brrr...) för att hon skulle ta mörkerfoton till sin kurs. Sen gjorde jag en vegetarisk och en kycklinggryta a la red curry. Gott! Sen lade jag mig tidigt och läste läääänge. Döskönt!

Ikväll har vi varit en snurr på IKEA o inhandlat en hylla till Äldsta (hon har köpt själv för sina egna jobbpengar), sen vidare för att byta kolsyrepatron till Soda Stream (tydligen kan man inte leva utan kolsyrat vatten om man inte är jag?!) och sen hem igen. Nu är jag aptrött och ska gå till sängs!

Natti natti, ha det bra o ta hand om er!

2 kommentarer:

RosaMilton sa...

Vad underbara kattungarna är! Ibland undrar jag om livet någonsin kommer att lugna ner sig när man har fyra barn?! Våra är iofs inne i en bra period, det tackar man för!

Gloria sa...

Me han encantado las fotos!!!!
Desde luego, los bostezos son increíbles!!!!
Kises