torsdag, april 01, 2010

Glad Påsk, och håll i hatten för i natt far vi!!


Jag är oftast inte så bra på det där spontana, gulliga.. Jag tror att det är därför jag uppskattar en del saker väldigt mycket! :o) I dag har varit en hektisk dag på jobbet. Jag började tidigt, och sen har det varit full rulle hela dagen lång. Och då snackar vi verkligen full rulle!! Turbotempo! När jag hade badat med en arbetstagare insåg jag att jag glömt min dagcreme hemma. Bad idea. Min jobbarkompis påstår att det är min nära nog stundande förtiårsdag som gör sig påmind i hyn, själv vill jag påstå att jag alltid haft problem med torra partier i nyllet.. Susade hem i hundranittio och skulle hämta dagcremen. Hittade då ett blompaket vid ytterdörren!! Vadan detta?! Mannen? Never in a lifetime.. ;o) Blommor är inte hans stuk alls, och skulle jag få blommor så är det för att han i sin tur har fått det av ngn dam som han hjälpt med datorn.. ;o) Öppnade blompappren och fick upp ovanstående bukett! JÄTTEFIN, tusen tack Bibbi o Inger (Bibbi är Cuties fästmö som bodde här ett tag för att få ha en hot date med Cutie!), så gulligt och omtänksamt!! Sen fick jag ett platt påskägg av min allra goaste jobbarkompis Emmis slemmis, tack vännen! Fyllt med antistresspiller o goda små chokladmumsisar! Så jag har för ovanlighetens skull fått påskmys i oväntad form! :o)


Bängan häckar i tvättmaskin eller torktumlare om vi lämnar öppet.. Sen gillar hon att dra ut gummipackningarna. Inget bra alls, den där katten är för smart för sitt eget bästa!

Fortsatte dagen på jobbet med att mumsa smörgåstårta, det var värt varenda hekto jag gick upp av det! :oD På eftermiddagen hade jag Mr Turbo, och skrattade så jag tjöt, för det är en väldigt intensiv, men fantastiskt underbar snubbe! När han hade åkt hem städade vi av bygget o sen skulle jag cykla hem. Motvind. Hela jävla vägen. Nåja, förhoppningsvis brände jag några smörgåstårtekalorier då! ;o)

Blossa-gumman föredrar att ligga PÅ torktumlaren, oj så varmt o gott det är där!

När jag kom hem så var det halvt världskrig mellan TT, Lillsnigel o mannen.. Cheezez, inte direkt vad jag behövde, utarbetad o trött.. Nåja, det stillade sig, och Lillsnigel spökade ut sig till påskkärring för att vandra runt o tigga godis. Hon gick till en granne o sen till oss.. Sen vågade hon inte utan sällskap. Äldsta, som kommit hem, förbarmade sig, och travade runt en stund tills Lillsnigel fått nog.

Mannen susade iväg för att tvätta bilen, sonen är på odefinierat ställe, förmodligen hos en av sina polare. Och själv såsar jag framför datorn. Ska snart stänga av.. Är trött, sliten, har ont som fan i nacken och hoppas på en mycket lugn o stillsam påskhelg. Idag tänker jag inte göra fler knop alls, så nu är det torsdagsmys som gäller!

Glad påsk o ha det gott!

Inga kommentarer: