tisdag, mars 30, 2010

Dagjobb och fullt ös..


Just nu rullar allt i livet på full fart, jag hinner knappt komma hem till Beirut förrän något ska göras eller styras med. Dagarna på jobbet är lika hektiska, och fulla med arbete. Ibland får jag liksom stanna upp o tänka "andas, Malin, andas!". Jag försöker också äta hyfsat nyttigt o regelbundet, något som jag slarvat enormt med under mitt nattjobb. Kvällsmaten består ofta av olika sallader, vilket är nyttigt o bra o ger många antioxidanter.

Saknaden efter mamsen kommer oftare nu. Ibland drömmer jag jättekonstiga drömmar om att hon kommit tillbaka och att hon undrar varför vi har gjort oss av med alla hennes saker o kläder. Jätteläskigt. Att sedan nattsömnen blir störd av allas vår lilla häxa surtant aka vrålapan Loppan, som gärna jagas av retstickorna i form av de andra katterna nätterna igenom är inte direkt något som gör en piggare.. ;o) Ibland kommer diverse avgrundsvrål från Cobran också, cheeeeezes! Han växer enormt, och blir bara större o större.. Fattar inte att han inte har samma genetiska stuk som brorsan Cutie. Cutie kallar lite på flickor då o då, men vänder istället sin stress mer inåt och står just nu helt stilla i kroppsutveckling o är helt pälslös. Pluttisen. Den vite djävulen, som är Cobrans andranamn, frodas däremot i högönsklig välmåga! ;o)

Candy hade en släng av "något" och har antingen aborterat foster eller haft någon livmoderinflammation. Hon har haft antibiotika i tio dagar men mått alldeles förträffligt hela tiden ändå! Märklig katt! Ingen feber, ingenting, bara flytningar i form av blod i flera dagar. Nu är de borta och hon verkar fit for fight igen. Ska försöka hinna iväg o kolla hennes livmoder med ultraljud, men eftersom hon är pigg o glad o verkar frisk står det inte högst upp på prioriteringslistan just nu...

Kattbarna växer och deras flytt börjar närma sig med stormsteg. De är fantatiskt goa alla fyra och vår foderfamilj gör verkligen ett kanonjobb med ungarna! Finfina bebisar!! :o)

Lillsnigel har investerat i ett par alldeles förträffligt fina Hello Kitty gummistövlar. Problemet är bara att vi inte har sett dem de senaste dagarna.. Kan det möjligen vara så att de finns på fritids eller i skolan? Förmodligen. Lillsnigel får jobba på om hon ens ska komma i närheten av storebrors bortslarvningskonto.. Där handlade det om flera vinterjackor per termin, gympaskor, skor (!!) och alla vantar o mössor som han har slarvat bort kan jag inte ens räkna.. ;o) Nåväl, han har börjat arta sig nu, vid snart 16 års ålder.. Förra terminen försvann bara en endaste liten gympapåse! MYCKET imponerande om man betänker de tidigare årens bortslarvningar..

Nu blir det tidig säng, är helt slut i huvudet! Imorgon väntar en fullspäckad dag på jobbet o en fullspäckad kväll hemma. Som vanligt.

Ha det gott allesammans o ta hand om er! Kramar!

Inga kommentarer: