torsdag, april 08, 2010

Bedrövliga bilder o dåligt med uppdateringar på bloggen!

Beatrix Kiddo 13 veckor!

Nyss hemkommen efter ytterligare en hektisk dag. Jag inser nu att min nattlunk i drygt 1,5 år var väldigt skön, för herrejistanes vilken fart det är när man jobbar heltid dag och dessutom har en stor människo- och kattfamilj!! Tiden formligen FLYGER iväg och jag känner det som att jag vill sätta ner foten o stoppa upp lite ibland.. Nåja, stressen är väl förståelig, vi har sedan jul haft dels flera olika kattgrupper i huset pga att Ushki o Cobran inte funkade ihop. Sen flyttade Ushki på prov till ny familj, och det blev en del turer hit o dit med det. Kattungar hos vår ljuvliga foderfamilj anlände i januari, och det blev en del styr med dem också, men så är det ju med kattungar o foton o nya ägare på besök osv. Tack o lov är foderfamiljen fantastiskt duktiga, så vår del i kullen har mest inneburit stöd, råd och fotosessions då o då. M a o en väldigt lätt kull! :o) Våra två killar Cobra o Cutie har haft tre olika damer på parning, vilket har inneburit stängda dörrar på alla håll o kanter, plus att Skogkattslingan anordnade stor utställning i februari där jag var en av dem som jobbade aktivt, dels som assistentansvarig, dels som domarvärd. Phui. Det var MYCKET jobb, det vill jag lova. Men extremt roligt!! :o) Vår familj är stor och alla fyra barn vill ha sitt, i form av skjuts hit o dit, o aktiviteter mm mm mm. Sen jobbar man hela dagarna, med väldigt aktiva människor, och kvällarna är fyllda av diverse aktiviteter. När helgen kommer är man fullkomligt slut i huvud o kropp!
Aldo Raine och Vincent Vega, två gosekillar!

Vad har då hänt sen sist? Kattungarna växer bra, och jag är mycket nöjd med kullen som helhet. Alla fyra har fina kvaliteter och jag är väldigt nöjd med att det hittills ser ut som att det jag hoppades på från såväl Cutie o Kitty har gett utdelning. Varken Cutie eller Kitty är perfekt, bägge har svagheter, men det känns som att kattungarna har fångat upp mestadels goda egenskaper. Visst, Bea har mamma Kittys lite dominanta ögon, men med fin form o placering, så det är helt ok! Aldo och London kan jag inte plocka nåt på, de är harmoniska, fina i stommar o kroppar o huvud, my kind of boys! Vincent är lite eftersläntraren, killen som inte har så mkt päls och inte utmärker sig så mycket utseendemässigt, men som förmodligen som fullvuxen kommer att hålla relativt hög kvalitet. Han behöver tid! Och det kommer han att få. Jag är mest nöjd av allt att alla fyra kattungarna har hittat jättefina hem, med goa, ansvarsfulla ägare som kommer att älska katterna högt och innerligt! Det känns suveränt!
London Boy

Hittills verkar det som att Cobrans två tjejer och Cuties Bibbi har bebisar i magen. Alla tre verkar dräktiga, och det skulle vara toppen! Ingen av killarna har fler tjejer inbokade just nu, så vi har bara att vänta och se kullarna komma. Härligt! P g a alla parningar, omflyttning av Ushki mm har vi beslutat att kattutställningar får vänta. Vi har varken tid eller lust att släpa ut våra kissar eftersom vi känner att vi har haft det väldigt rörigt ett tag just nu. Vi behöver alla återfinna harmonin i livet, känns det som. Killarna sköter sig fint, så än så länge är det inte aktuellt med chip, så vi väntar och ser tiden an.
London Boy igen, vilken snygging han kommer att bli!!!
Ushki trivs fantastiskt bra hos sin nya familj, som tar mycket väl hand om honom. Vemodigt och lite tråkigt, men samtidigt så måste jag försöka se till Ushkis bästa. Killen mår prima, har en mycket kärleksfull familj och det är faktiskt huvudsaken!
Kitty aka S*Vildhjärtas Delfinia Daggkåpa.

Mamma Kitty har blivit tunn o pälslös av bebisarna, men hon fortsätter utvecklas fint, och har varit en finfin avelshona!

Nu ska jag äta tacos, surfa lite, sen väntar tidig sänggång. Ikväll har vi farit runt hos kattungar, Ushki, hämtat son från LAN och nu väntar kvällsmat och sen lugn.

Ha det gott o ta hand om er alla!

Inga kommentarer: