torsdag, mars 18, 2010

Ett litet livstecken...

...men inte så mkt mer. Jobbet har rivstartat i full fart nu, jag har massa att göra och känner stor inspiration av att vara tillbaka. Samtidigt saknar jag nattlunken.. För att kunna hålla mig pigg o koncentrerad krävs att jag går tidigt i säng, och det gör jag. Sänglampan släcks absolut senast kl.23 varje kväll, ofta betydligt tidigare! ;o) Hemma är det också fullt ös med kvällar fyllda av veterinärbesök (Candy gammeltant har fått problem med analsäckarna och en ev livmoderinflammation, men hon är trots detta ok med lite penicillin). Utvecklingssamtal har det åxå varit, liksom diverse styr o plock med allt det "vardagliga". Att mannen dessutom har fullt upp på sitt jobb gör ju inte allt enklare. Just nu är jag gristrött o har mest lust att krypa till kojs, herregud alltså! Nåja, det blir väl snart bättre hoppas jag, när man vänjer sig vid dagrytmen igen.

Så. Nu har jag berättat att jag lever och att det är fullt upp, nu får ni vara nöjda! Imorgon ska jag jobba, sen iväg med kattungarna för första vaccination, därefter handla fredagsmys med familjen o sen väntar en helg fylld av diverse göromål.

Ha det gott, kramar!

1 kommentar:

Ingrid sa...

Hej Malin
Jag har saknat min spännade läsning i din blogg. Jag har inte tid att läsa romaner utan läser din blogg som ett bra kapitel i en bok i stället. Nu vet jag att du lever."Puh". Tack och lov. Ha nu en trevlig helg med familjen och kissarna Det ska jag ha*ler*

kramar
Ingrid