måndag, juli 20, 2009

Måndagsbesök!


Liten Lufsa sover så sött så sött.. Hon är en riktig raring! Idag har hon och Irmelina haft besök av en rar familj som letar kattflicka. Familjen har åkt hem för att fundera på vilken katt de är intresserad av, de har även varit hos annan uppfödare. Det tycker jag är bra! Man bör se sig omkring så att man verkligen får just "rätt" katt! Imorgon får Filiokus besök, det blir också spännande!


Bengan är lååååång i huvud o smal o hög och spretar åt alla håll o kanter, plus att hon har en rejäl kalaskula!! Känner en del Quiddie i henne (mamman) och det känns som att Coco Bengan verkligen är "vår" katt! Hon smälter in och är så rätt och fin! Gosetjejan!


I helgen var vi nere hos mamsen o hennes man o grillade (på söndagen) och sen fick mamsen åka med oss in till sjukhuset en sväng igen. Det var en härlig kväll! Vi åt gott, umgicks med mamsen o hennes man samt ena lillbrorsan med sambo. Jättemysigt!


Gnistra mumsar mat som en äkta prinsessa, för vi har en kull med en prins och fyra prinsessor! Helt underbara!

Å så har vi en.. liten... Ankunge? Som glufsar o glufsar o inte alls är fin i kanten! O just därför har hon ju charmat matte enormt! Hon är o förblir min personliga favvis, lilla Krumelura, jag tror att jag ska tjata hål i huvudet på min familj för att NÅGON av alla mina bröder o syster ska ta henne till sin! :o) Fina Krumelura!

Cobran har ägnat helgen åt att terra matte genom att demonstrativt slå ut vattenglas, riva strykbrädan (tre ggr i rad) in till bebisarna osv.. Så nu har vi arrangerat så att han ska undvika att jävvlas mera! Strykbrädan borta o massa leksaker o bus med Cobran. Det behöver han, aktiv som han är.. Han har försökt leka hane på uttråkad Coco också, han har kanat hela rumpan över henne samtidigt som hon ligger o försöker sova.. Helt blasé Coco o väldigt engagerad, men helt fel, Cobra! Han är idog, o längtar efter flicka! Nåja, han har en tjej som vi väntar på löp ifrån, plus såsmåningom Coco Bengan, så det får räcka för honom i år.

Nästa vecka får förhoppningsvis Cutie fler barn hos S*Syrenbackens! Jättespännande, vi håller alla tummar, tassar o tår för fina Elsa!

Ha det gott allesammans, ta hand om er och Kramar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar som det har flyttat in en lika fantastisk Drakborgskatt som vår Rind Svansförst/aka Kajsa.
Jag gläds med er.Du kan väl förstå att vi vill ha barnbarn till Blomman.
Anna Kattfarmare

Anonym sa...

Nu är "buset o gosigheterna" slut.. På lördag kommer vi.. och STORA väskan kommer också med...;););).. skojjar bara.. men det ska bli såååååå fint att äntligen få se de små underverken irl snart.

Hör av mig närmare...
Kramar Jane