torsdag, juli 23, 2009

Pappa Cutie!



Ovan ser ni bilder på Cuties andra kull, tillsammans med vackra Elsa aka S*Syrenbacken's Odd Mindy! Troligen fyra killar, två röda med vitt o två creme med vitt och en liten blå o vit tjeja! Ska bli JÄTTESPÄNNANDE att följa de här barna! :o) Grattis till Gurli och Bernt o fina Elsa! Jag önskar all lycka med de små Cutie-barna och hoppas de blir lika vackra o goa som sina föräldrar!

Annars är det lugnt, jag jobbade igår natt o inatt är det jobb igen, plus imorgon natt. Igår var det MASSOR av larm hela natten, värsta natten hittills, så dagen har mestadels ägnats åt sömn.. Framåt kvällen tog mannen o jag ett röjarryck på baksidan, så nu ser det väl acceptabelt ut än så länge.. Imorgon blir det framsidan som får ett ryck.. ;o)

Mamsen är trött, så trött av behandlingen, men alla andra besked är positiva. Hennes provsvar är bra, hon verkar svara på behandlingen och förutom tröttheten är det på bättringsvägen. Känns skönt, jag hoppas att hon ska få ett tag till här på jorden!

Kattbebisarna är gosigast i stan, så mysiga att man knappt kan slita sig. Alla äter som hästar och lilla Murkla börjar bli riktigt knubbig.. Jag har lite planer för henne framöver, så jag hoppas de går i lås.. ;o)

Ha det gott allesammans o ta hand om er!

Kramar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till söta Cute bebisar och skönt att höra att din mamma svarar på behandlingen ,tänker på er alla ofta
kram Annette

Anonym sa...

Ja, Cutiebarn är ju defenetivt sööööööööööötast i stan.. de är ju en del... grabben ligger i, att bli pappa med 5 veckors mellanrum.. ja, det måste nog vara rekord.. Sötnosen!!!
GRATTIS till de nyanlända... ska också följa dessa små.. men bara på avstånd (denna gång..) det räcker med att flänga o fara landet runt när Xeke-barn finns i faggorna.. Men barnen hos Er.. ja, dom slipper oss inte..;);).
Kramar till Er o mamsen Jane

Anonym sa...

Stort, stort Grattis till Cuties nya bebisar. Dom måste man följa förstås.
Skönt att det går bra för mamsen också
Kram Lilly