tisdag, juli 07, 2009

Ett evigt regnande o ändå värme!


The picture above is from S*Vildhjärtas Minnie Moose's litter in Spain, at La Peyre*ES, C-litter! Lovely sweethearts!

Mamsen är fortsatt inlagd o dålig, förhoppningsvis kan vi åka dit imorgon o hälsa på henne. Ikväll skulle brorsan åka dit på besök. Vi är så många i familjen att vi får dela upp besöken lite.. Även om man försöker ta en dag i taget så blir det tungt ibland. Det känns som att man hela tiden lever på helspänn och i väntan på något fruktansvärt, trots att jag försöker mota bort de tankarna. Tur att jag jobbar o har en massa annat att göra också, annars skulle jag nog bli tokig. Det känns också som att man inte vill planera inför framtiden särskilt mycket, man vet liksom inte vad som komma skall.. Läskigt..

Kattbebisarna mår gott, de växer o utvecklas fint. Jag tog lite bilder i förra veckan, men det har varit så enormt mycket annat ett tag nu så jag har inte hunnit lägga ut ordentliga bilder på hemsidan. Det kommer väl såsmåningom...

Annars händer inte mycket.. Det känns som stiltje och vädret är beklämmande varmt trots att det har regnat o åskat igår igen. Värmen ligger tung, och det är nästan olidligt ibland. Wilmisen o jag var nere vid båtbryggan, alla äckliga alger var borta nu, och Wilmisen tog ett dopp. Sonen ska iväg till sin kompis imorgon o vara borta några nätter och trotsiga tonåringen ser jag knappt röken av, hon är ständigt på språng med kompis eller i stallet.. Äldsta har sina kompisar hemma för övernattning och det har fixats o donats i köket med diverse olika maträtter under dagen.. Gissa två gånger vem som får städa upp? De är ganska duktiga i a f, så jag får väl inte klaga..

Nu ska jag jobba lite till. Ha det gott! Kramar!

Inga kommentarer: