måndag, augusti 11, 2008

Nu har hösten börjat och allt hopar sig i vanlig ordning...


Ok, bilderna i dagens blogg är inte de allra bästa, jag har inte läst på kameran än, och oftast blir det ögonblicksbilder, så kombinationen av detta gör att bildkvalisorten är sisådär..
Ang Cobran & Cutie så hänger de verkligen ihop. De sover ihop och de busar ihop. På bilden ovan ägnar de sig åt favvissysselsättningen, nämligen att försöka fånga fläkten i taket, därav de klotrunda ögonen.. :o)


Helgen har varit lugn, Wilma och jag har såsat hemma, men också fått vissa saker gjorda. I fredags hittade Jimmy sin husse, och det var nog kärlek vid första ögonkastet tror jag! Härligt, jag tror de två kommer att bli ett radarpar!
En tysk familj skulle kommit på besök i söndags, men för första gången så dök ingen familj upp och ringde heller inte återbud.. Nåja, vi skulle ändå inte någonstans, men ändå..


Vid matdags är det många skålar som ska fram och eftersom jag inte är en bläckfisk med många armar så måste en del vänta tills allt är serverat. Gentlemännen Bruce & Ushki väntar tålmodigt på sina turer medans tjocko-Candy, Blossa o Dompan kastar sig över första bästa skålar. Sharin är mittemellan och Loppan väntar tills en skål står lite avsides, eftersom hon inte vill beblanda sig med de andra dräggen.. ;o) Kattungarna är matglada allihopa, praise the lord! ;o)


I vintras målade vi om, och då var det nån som inte tyckte att vi skulle lägga klösmöbeln ner när vi flyttade den (läs jag...) och givetvis kom Dompan och Candy o välte hela eländet så att topplattan gick sönder.. Nåja, klösmöbeln gick utmärkt att skruva fast i väggen, så fast sitter den.. Å nu kan kattungarna leka herre på täppan på vådligt hög höjd.. Fast hittills har bara Paniken provat detta vågstycke..


Cutie, Lillvit & Kossan vid matskålarna.. Nu är det inte mycket i storlek som skiljer grabbarna åt, men längdmässigt leder Cutie.. Han ser ut som en mask i jämförelse..


Lillvit förnekar sig inte, goskillen! Han älskar att sova i soffan, och om han hamnar i Wilmas famn sover han lika gott i alla fall. Pluttis!! Han är en riktig kelgris!

Inga kommentarer: