torsdag, augusti 14, 2008

Fortsatt huvudvärk och kinkighet...


Jag vet inte riktigt hur det står till med mig, men helt klart är att något inte stämmer. Jag har spänningshuvudvärk i huvud och känner mig överkörd av en lastbil i kroppen.. Eller nåt... Men samtidigt går livet vidare.. Än så länge.. ;o)
Fotodag idag och vi fick proffshjälp av ragdolltjejen Linda, som var här på besök får att låna doft av Ushki och som dessutom lämnade hemmagjord BARF till Dompan och kattbarna. Det smakade smaskens tyckte de allihopa, och nu har jag fått lära mig hur man ska göra det, så nu blir det lite extra krydda på köttbitarna för de katter som gillar det. Mannen höll på att trilla avigt när jag berättade för honom att Linda skulle komma hit o hämta lite kattkiss i klumpar.. Han såg ut som ett levande frågetecken, och jag hade inte tid att förklara för honom just då.. Men till slut kom förklaringen. Lindas ragdolltjej vill inte riktigt löpa, och trots vetegroddsolja så har det inte hänt något. Så Linda ville gosa o klämma på en fertil hane som kunde utsöndra lite handoft så att hennes hona om möjligen kunde gå igång på det.. Ja, jag tycker också att vi kattfolk är knäppa ibland, men det är ju värt att prova, eller hur? Linda hjälpte oss vid fotosessionen, och det var snällt! Idag blev det utebilder, och roligast såg nog LillVit ut när han nästan fräste åt det blåsiga vädret.. Cobran tyckte blåsten var hiskeligt skräckinjagande, så han var stört omöjlig att sträcka, och jag ville inte bråka med honom, så han finns endast på en bild idag.



Jimmy har fått flera beundrare hos sällskapsköpare, och flera har ringt o velat köpa honom.. Men han är ju redan bokad till Simon! :o) Söta, fina LillVit har fortfarande inte hittat "sin" ägare, men det finns ju tid till det också. Inte heller stilige Jeffree har hittat hem, men två obokade av sju känns ändå acceptabelt vid den här åldern.



Paniken är en riktig posör! Han är dessutom en kelig knäkatt, och alldeles underbar i sina smokekontraster med spökmarkeringar. Han är såååå vacker!

Men nu blir det sänggång, och jag vet redan att jag säkert glömt lika många miljoner saker jag egentligen skulle ha gjort idag. Det är dagens sämsta, mitt minne och min oförmåga att komma ihåg saker som jag egentligen MÅSTE komma ihåg.. Å så huvudvärken och krämporna.. Suck..

Dagens bästa är att Linda kom hit o berättade lite mer om BARF samt lämnade BARF-portioner som räcker till Dompan och hennes kötthungriga barn både idag o imorgon och dessutom hjälpte oss att hålla kattungarna under fotosessionen, tusen tack, Linda!

Nattinatti och kramar!

Ps Jag kan inte låta bli att lägga in en bild på puttinuttig Cutie, som leker stor tuff hankatt i vindarnas sus... Det var också en "dagens bästa"...Ds

Inga kommentarer: