måndag, juni 04, 2007

Kattungemys och alldeles ledig!


Idag har Wilma och jag tagit det alldeles särskilt lugnt! Lite tvätt, men annars bara mys med bebisar o lugn o ro. Vi har också packat upp utställningsväskorna och tvättat burskynken mm till nästa gång, som blir i Kalmar, men då ställer vi bara avkommor och det ska bli särskilt kul att träffa både Corpse Bride, Edward & Donnie från Depp-kullen o sist men inte minst Sun King från vår allra första kull! Härligt! Bruce Viggesson har varit ute på fotosession i eftermiddag också.. Man ser vissa saker under utveckling, men generellt är jag supernöjd med vår Bruce! Han är en underbar katt och alldeles särskilt nöjd är jag över att han aldrig ägnar sig åt att hugga domare i fingrarna.. ;o) Även om en del av dem kanske förtjänar ett litet hugg då o då..

Ikväll kommer Marie Bazooka förbi o kikar på de små o levererar senaste skvallret från SW, så spännande! Två av killarna i vår Blom-kull är med största sannolikhet redan bokade, återstår bara att se vilka två det blir... De är så söta och går upp i vikt o mår gott precis som små bebisar ska göra! Härligt med kattungar igen!!

Nu ska jag ner o sätta på kaffe till Marie, för snart kommer hon.. Ikväll kanske vi hinner uppdatera hemsidan, annars kommer det imorgon..

Tack o hej för mej! Kram!

1 kommentar:

Malin sa...

Bruce är ju en ganska trevlig katt att titta på när han håller ögonen öppna! ;) *fniss*
Kramar
Malin