måndag, april 16, 2007

Dräktig - eller inte dräktig, det är frågan!!!

Jaaa, lagen om alltings jävlighet regerar åtminstone i det här hushållet.. Åkte till jönköping i lördags eftermiddag med Fairyheartsen o Bazooka o Bixie. Tillbringade lördagen i en mässhall som assistent till Dorte Kaae, en jätterar människa! Lite mingel med Häxor, Lönnebergare, Ingela o andra assistenter blev det, alltid trevligt. Mindre trevlig var natten innan, då vi sov i en husbil strax utanför mässhallen.. Klockan halv 4 började fåglarna yla, eller vad man nu kan kalla det, för trivsamt kvitter var det då inte! Suck.. Jag somnade om ungefär en halvtimme innan det var dags att stiga upp, så i går kväll blev det tidig sänggång! Mannen hemma var sjuk hela helgen, och Wilmisen, som var pigg i lördags när jag åkte, blev febrig i går igen.. Jättetrist, så idag fick man stanna hemma.. igen.. Nåväl, nu ska jag inte snurra in på sjukdomar, för det är fruktansvärt tråkigt.. Vi käkade frukost i husbilen o iakttog alla som kom med fullastade bilar för att ställa katter på utställningen. Faktiskt en väldigt roande utsikt och man blir aningens konfunderad hur vi människor egentligen är funtade! Men så är det när man har ett brinnande intresse, precis som Häxan skriver i sin blogg.. Kattutställningen var välorganiserad och det gick hyfsat snabbt alltihopa. Dorte hade bara rara katter o ägare, så vi hade en smäckdag, kan man säga. Lilla Bixie tampades mot fina S*Hero's Diva i nom, och förlorade på håret. Rättvist dock, den där katten är nåt i hästväg. Det liksom skimrar om henne! Helt underbar! Bixie är dock inte så pjåkig hon heller, lyckades ro hem både Ex 1 och Biv, och enligt domaren hennes bästa skogkatt den dagen! Jätteroligt! Så skötsam och fin och visade upp sig så enormt vackert! En blivande stjärna! Pappa Bazooka tog sitt CACE och blev Nom!! Sällan har väl Maries o mina ögon rullat som så! Han har haft en kämpig tid med tuff konkurrens, men skam den som ger sig. Han har ju de tekniska detaljerna, men gode gud, ge honom lite päls snart!! Den kommer nog först när han blir kastrat dessvärre... God mat, många skratt o trevligt sällskap av katter o kattfolk, kan en söndag bli bättre?
Kom hem vid 20-tiden, tack Marie & David för en trevlig resa! Kollade Candys tuttar.. De var större o illröda!! Hmm... Nu börjar jag tro att den damen är lurifaxarnas lurifax. Jag ska absolut inte klaga, vi har haft jätteflyt med tidigare parningar o parningsresor mm, men nån gång ska ju allt jävlas, och det verkar vara nu. Jag har ärligt talat inte en aning om huruvida hon är dräktig eller ej, men det lär visa sig såsmåningom... Skulle dock inte bli förvånad om hon föder ut hundvalpar istället för kattungar o ett är då säkert att efter hennes nästa kull så lär hon bli kastrat, för att försöka veta huruvida den katten löper eller ej är ett mysterium... Fet o matglad o trött är hon, men det har hon alltid varit.. Nåja, det blir som det blir och Bruce o hon är fortsatt delade tills dess att jag med säkerhet kan se bebisar sparka i hennes mage.. Suck.. Kattskrälle...
Liten Loppa är så söt, så söt, så sockersöt! Världens ljuvligaste katt, på delad förstaplats med våra andra 4. :o)
Annars inget nytt på fronten, om ni inte vill veta vilken färg mitt snor har idag.. :o) Angående rökningen så har jag haft dispens i helgen.. Återkommer med rapporter om den senare i veckan.. ;o)
Tack o hej från mej

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om du väljer att inte kastrera Kandi får du skicka med någon sorts provstickor vid nästa parning, ungefär som lackmuspapper.
Talade du inte om någon sorts ingångna gympaskor som var osvikliga för att visa att hon löpte?

Vildhjärtas sa...

Fniss... Jag tror inte det hjälper vad man gör, hon är grymt lurig, den katten!! Stackars Vale, han får kämpa med en brutta som bara vill träffa honom hela tiden..:o)))