söndag, januari 14, 2007

Ont i huvudet o halsen, på väg att bli sjuk?

Ikväll känner jag mig lite lätt risig, är nog på väg att bli sjuk, men det har jag inte tid med! Jag har en massa som måste göras, bl a måste jag fortsätta operation garderobsröj.. annars får vi snart inte plats med nåt mer.. För varje sak som kommer till måste minst tre slängas, det är mottot.. Hmmm... Blir svårt för en samlarhamster som mig.. Jag brukar spara på allt möjligt som "kan vara bra att ha nångång i livet".. En inställning som passar mindre bra när man är fyrbarnsmorsa med liten bostad.. Fniss.. Men å andra sidan, vem har sagt att livet ska vara lätt.. Jag har fortfarande lätt ågren över alla saker jag slängde när vi flyttade hit, och det är ju ett par år sedan nu...



Jag måste lägga in lite bilder på Candys tilltänkte.. fniss... Han är bara såå läcker ju! Eller vad tycker ni? Min tjocka matrona har en son som har ärvt hennes favoritplats, nämligen på soffryggen. Brucen äääälskar att ligga där o mamma Candy likaså.. Tyvärr är det alldeles för mörkt för att ta nån bild på det, men nån dag kommer det kanske.. Idag har vi haft besök av några goda vänner, till Wilmas stora förtjusning, för de har en dotter som Wilma älskar att leka med! Sonen drog hem 5 kompisar o satt uppe på hans rum o kollade på film. Linn har mest umgåtts med sin dator idag och Maja har gjort lite av varje, utom att städa sitt rum... Pust... Själv har jag städat på bottenvåningen o mannen gjorde en rejäl insats i går med täpporna, o Sacke hjälpte till med den äran! Skitfint, de är duktiga, grabbarna! Linn o jag har STORSTÄDAT hennes rum, o det behövdes verkligen.. Huvaligen... Verkar som om mina hamstertendenser har ärvts av åtminstone en avkomma.. :-)

Nu blir det softande, kanske hinner kolla på nån film innan sängen kallar! Håll tummarna för att jag inte blir sjuk! Kramisar!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj Du kan tro att här är en hamster till och sambon är ännu värre. Som Du skriver är det inte lätt då man bor på en begränsad yta, nästa gång vår container står på plats ska här kastas en hel del!

Anonym sa...

Mums, vilken snygging! Hakan är fantastisk!
När kommer bebisarna, sa du?! :-)

Kram,
Nina

Anonym sa...

Han är sååå vacker! Lång, tung, bred och cooooool dessutom. :) Min kille...

Sedan tycker jag nog att du ska få vara frisk ett tag nu, så det så.

Kramar

Anonym sa...

Oj, vikken snygg kille! Men vem är han då???? När släpper du hemligheten? Är ju jättenyfiken!!!
Kram Lilly