måndag, januari 15, 2007

Näe, jag HATAR att vara sjuk!!!!

Här kommer bilder på mor o son på sin favvisplats, dock syns den ömma modern på bilden på vår gamla soffa och Brucen på den mindre gamla..

Annars vill jag bara tycka synd om mig själv, för jag har nog fått influensa, det gör ont i hela kroppen och halsen o huvudet o ÖVERALLT och det är inte ett dugg kul! Så nu blir det gonatten för mig, efter att ha tillbringat hela dagen i fåtöljen i ett dåsigt tillstånd... I natt har jag inte sovit många timmar, har haft ivrigt sällskap av Dompan, som har tvättat mitt hårfäste och mina ögonbryn(!), Brucen, som har trampat på mitt huvud och sedan i vanlig ordning lagt sig på min huvudkudde insnärjd i mitt hår och söt-Blossa, vars andedräkt nästan fick mig att storkna när hon konstant tyckte synd om mig och ömt visade det genom att tvätta mina näsborrar och mina kinder.. Hmmm... Imorgon väntar ännu en sjukdag och sen hoppas jag verkligen att jag blir frisk, för fy tusan så segt det är att bara gå omkring o ha ont o snörvla! Som en liten påminnelse till mig hur bra jag ändå har det jämfört med många andra i livet o i historien så har jag börjat läsa Vävarnas barn av PerAnders Fogelström (för typ tredje gången i mitt liv..).. Huuuu... Om man jämför med de människor som beskrivs så målande i den boken (o även de andra böckerna i den serien samt Stad-serien) så blir ens självömkan ganska futtig... Man ska nog ändå vara glad för det man har, även om man råkar vara sjuk i influensa...

Ha det gott o gonatt!
Kramar från Malin

Ps
Vad beträffar den blå snyggingen som Candy ska träffa så kommer jag att släppa hans namn när hon är på parning.. ;-) Ds




Eftersom jag inte kan sova, inte vila o inte typ göra nånting så satte jag mig vid datorn en stund igen.. Bra maskin, det här, ens smärtor bara POFF! försvinner när man grejar o surfar lite.. Snart får vi nog lite fason på vår hemsida också, men det lär dröja (som vanligt.. familjen där allt tar tiiiiiiid... *rodnar*).. Nåja, kan inte motstå att lägga in en bild jag fick i kväll på Candys tilltänkte.. (Å nu känns det bara som ett litet sting i hjärtat att hennes förste tilltänkte inte kunde bli hennes man... Han var ju också så oerhört vacker o god!!)

6 kommentarer:

Zarkeshas sa...

Nä vara sjuk är inte alls skoj.. :( Hoppas att du mår bra snart igen!

Vävarnas barn - åh så länge sedan jag läste den. Kanske dags snart igen..

Och hihi, jag vet namnet. ;)

Stor krya-på-dig-kram!

Anonym sa...

Krya på dig pussgurka!
/Shanta o matte

Zealous sa...

Han är supersnygg! Mums! :-)

Krya på dig!

Kram,
Nina

Malin sa...

Jag vet vad han heter *fniss* Jag vet vad han heter! *hihihihihihi*

KRYA PÅ DIG TJEJEN!!

KRAM
Malin

Zarkeshas sa...

Klarar knappt av att gå in här nu utan att gråta en skvätt.. :( Du vet varför..

Kramar,
C

Veronica sa...

Hej Malin! Det kärleksparet kommer att sitta som en smäck :-)

//Veronica