tisdag, december 12, 2006

Sur tisdag..

Idag är jag sur, massor av tråkiga saker verkar hända nu och angående ciggslutet så är jag uppe i 5 cigg idag.. Men det är färre än tidigare i a f.. Jag ska fortsätta trappa ner hela veckan och max 5 per dag.. Jag orkar just nu inte ta det definitivt, bättre att dra ut på plågan...

Ikväll har vi varit på lussefirande på Wilmisens dagis, jättemysigt! De små barna sjöng för kung o fosterland och jag tycker att det är så härligt att se dem så engagerade! Wilma blev kissnödig mitt i allt och fick lämna lussetåget för att gå på toa, men det gick ju bra det också. sedan bjöds vi på gröt o macka, och jag är så tacksam för detta fina dagis som vi har förmånen att få ha vårt barn på. De tre stora har ju också gått där och jag tycker att det alltid är sådan harmoni och oerhört engagemang hos dagisfröknarna, så jag blir alltid så glad när man kommer dit! Jättehärligt, önskar att alla dagis var lika bra o trevliga.

Candy började löpa igår. Rejält! Så här löpig har hon aldrig varit, men jag vågar inte andas ut riktigt än.. Hon formligen BRÖLAR! Kanske ett positivt tecken på att hon inte är på smällen? Men jag vågar inte andas ut riktigt än... Kanske hon löper extra mycket för att vi nu har en fertil hane? Hon brukar ju vara lite mer timid i sina löp, man brukar knappt märka att det är nåt, men det verkar som om hon är riktigt på g nu... Hmmm.. Undras just om man får sova i natt.. Alla är supernoga med dörrarna o att hålla Bruce o henne åtskiljda, tack gode gud för det..

Annars no news on the front.. Är trött, så nu blir det sängen. Imorgon väntar lussefirande på Maja & Sackes skola.. Ska bli kul att se dem sjunga o vara lussemänniskor.. Ooops, glömde kolla om Majas lussenattlinne.. så nu får jag innan sängdags gå ner o rota i lådorna.. Pust.. att det aldrig tar slut... Nattinatti!

1 kommentar:

Anonym sa...

Äntligen kom jag in här o kunde skriva lite...
Först, tack för KRAMAR!!
Sen tycker jag att du e jätteduktig som ger dig på att sluta röka!!! Kämpa på!!

Kramar Lotta!!