onsdag, november 08, 2006

Onsdag på riktigt... fniss...

hehehe..det VAR visst INTE onsdag igår.. fniss.. Men IDAG är det onsdag.. Dagarna går ju så fort nuförtiden och det är väl min senilitet som slår till i förtid antar jag.. Igår när jag satt uppe vid datorn hörde jag nåt prasslande.. Å så prasslade det ännu mera.. O ÄNNU MERA! Då gick jag ner o fann innerpåsen till cornflakesen utanför kartongen.. Skulle stoppa i den igen, men si det gick inte.. för därinne låg liten Donnie.. Så för alla er som tror att Bonzai-kittens är en myt så kan vi berätta att det är det.. Men vi har "cornflakes-kittens, dvs vi formar dem efter cornflakespaket i det här katteriet.. fniss..
Edward hade gått upp 120 gram igår.. På ett dygn.. å ändå var han inte uttorkad.. Han o de andra tre var skogstokiga hela kvällen igår, mannen brukar ju ägna sin sista vakna timme per kväll åt att busa o leka med kattungarna o de vuxna, för att om möjligt få dem att sova en liten stund o ge honom lite nattsömn. Det brukar dock inte fungera. Han leker o leker med dem så att de till slut bara ligger o flåsar, men precis som riktigt små barn går de över i ett hyperaktivitetsstadie och blir ÄNNU busigare lagom till vi lägger oss.. Bruce Viggesson har tillbringat natten inne på toaletten, med Feliway, i hopp om att han inte ska bröla som den älgkalv han innerst inne är.. Det har heller inte hjälpt, för brölen har stört nattsömnen hela natten. Vågar inte ens tänka på våra stackars grannars lidande.. De hatar nog oss... eller åtminstone våra katter som har nattklubb hela nätterna..
Idag har hag haft en mysig dag på jobbet o nu ska jag ner o diska, o sedan laga käk.. Det blir potatisplättar med bacon o rivna morötter.. Sedan ska jag göra en kladdkaka med nougat på.. Mums... den ska jag o resten av ligan smaska i oss under "Bonde söker fru" och mannen får ingenting, för han ska spela bandy.. fniss.. Jag har ett ton tvätt också, från den självpåfyllande tvättkorgen.. Fast ärligt talat så blir jag mer oroad de få gånger den INTE fyller på sig själv.. Då vågar jag inte titta under sängar o dylikt, för jag vet PRECIS vad som döljer sig därunder då...

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu har jag provat att bjuda MIG på kladdkaka hos Mylingen-Kaisa sååå många gånger och ALLTID blivit UTAN, så nu provar jag HÄR istället!
Läge i GBG. kanske!!!!
Kram