onsdag, oktober 11, 2006

onsdag

Här har varit full rulle ett tag nu.. pust.. Dels hade jag en massa besökare igår som var o kikade på kattungarna, och sedan var det i vanlig ordning storstädning i köket med dammsugning, tvätt av kattlådor och matskålar o annat pyssel.. De stökar ju till så mycket, de där små sötnosarna.. Men det är kärt besvär, man vill ju att de ska ha rent o fräscht!
I helgen får Donnie besökare, han är ju en riktig sötnos... Och iimorgon får kattungarna också besök, herreminje så poppis vi är nuförtiden med kattungar i huset..:-)))
KAttungarna utveklas planenligt, utom Edward.. Han är sin alldeles egen sort och jag vet inte riktigt vad jag ska tro om honom.. Han är SUPERHÄRLIG men en liten ankunge.. Troligtvis blir väl han bäst i slutändan.. fniss.. Corpse Bride är så lik sin mor både till sättet o utseendet, men har en del drag av pappsen också.. Shantaram o Donnie är lika, fast ändå olika. De utvecklas i samma takt och jag är glad för att alla fyra barna verkar ha härligt kraftig bensotmme o storlek precis som mor o far. De är höga o långa och är kanonmysiga! Shantaram ger gärna dammsugaren en dust varje dag, jagar dammsugarmunstycket med frenesi, så här finns det inga fegisar! ;-)
Nu ska jag ner o diska, har pratat i telefon halva kvällen o mannen har städat o tvättat, det ni!! :-) Ha det gott o håll tummarna för Sverige!
KRAM!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nog skulle väl du göra som politikerna. Bli politiker och skaffa svart städhjälp!!! Det är ju den verkligt stora flugan just nu. Och skippar man TV-licensen, så kan ju dom kularna gå till lön för städhjälpen. Sen kan du ligga på rygg och baaara gosa med bebisar hela dagarna. Och skulle du åka dit, så är det ju bara att dra till med nån vals, om att du gör det som en protest, för att du inte gillar det som visas på TV.
Riktigt smart, ska nog köra samma jag med, kom jag just på!