måndag, september 25, 2006

En alldeles vanlig måndag..

Imorse var jag trött som en gnutt när jag vaknade, t o m mannen kom upp innan mig! Cyklade till jobbet som vanligt och var väl människa igen efter en kopp kaffe.. Heldagsutflykt stod på schemat, tur man har en trevlig arbetskamrat som fixade packning och mat (som vanligt..;-)) så att mitt enda jobb var att sätta mig i bussen å åka med.. Tack! Dagen förflöt utan större problem, men fartfylld som vanligt! Allt ska ju helst hända NU och allt som är sen orsakar tusen miljoners frågor, och man får hela tiden försöka fokusera på nuet.. Nåja, vi åt god mat och gick ut på en låååång skogspromenad så dagen var jättebra!
Hämtade Wilmisen på dagis, men innan dess hann jag förbi ICA å köpte lass med nötfärs till de små.. Det går åt några kilon i veckan, så det gäller att bunkra lite när det är billigt.. Wilmisen var pigg o glad, men ögonen började slockna när vi kom hem, hon var riktigt trött efter vistelsen på landet hos mormor o morfar. Lantluft tar hårt på våra stackars små stadsbarn! ;-) En kamp för att hålla henne vaken påbörjades med 5 marschmallows.. Å i morse tryckte hon i sig ett "Kristina-kex" (digestive-kex) med massor av smör på till förfrukost, för den riktiga frukosten får hon ju på dagis.. Hehehe, inte något för skolans kostpolicy direkt, men ungen piggnar till lite.. Stackars unge, en sockerchock, men jag orkar inte med en massa nattramlande igen! Jag måste försöka hålla henne vaken så hon somnar i rätt tid, annars har vi ett elände. Mannen susade in, hämtade upp stalltjejen Maja och skjutsade henne till stallet, sedan åkte han iväg på fotbollsmatch, för hans jobb bjöd på Kalmar FF-match! Kul, det kan han behöva efter en hård prövning i form av kattutställning i går.. Maja fick ta bussen hem från stallet. Jag dammsög i kattungarnas lekhage, dvs vårt kök, och jäklars så de ställer till!! De är duktiga o travar på lådan o uträttar sina behov och det är ju skönt! Marie Bazooka kom förbi o hjälpte mig fota kattbarnen, jisses så goa de är nu! Alla ser fina ut men de är olika. Pga olika omständigheter i de tilltänkta köparnas liv så är både Edward o Donnie till salu nu, hoppas att jag hittar fina hem till dem! De är ju så MYSIGA!! Bruce Viggesson började sin dag med att försöka sätta på Dompan medans de små låg o tuttade.. Han har mått bra trots utflykten till Skåne i helgen och jag är så hjärtinnerligt glad att han skötte sig på utställningen! Hurra för hormonstinne mannen! Han är ju hjärtegod, men fertila hanar kan ju få "spel" ibland, så man är lite nojjig.. Marie o jag drack kaffe o skvallrade lite också innan hon begav sig hemåt. Själv satte jag mig o laddade in bilderna på datorn så att de är klara tills mannen kommer hem o kan uppdatera hemsidan med resultat och bilder på de små. Var inne o spanade på Dompans näste fästman, det blir nog kanonfint, han ser nämligen väldigt vacker ut! Mmmmmmmums!
Nu har jag bara ett ton tvätt o lite väskor att packa upp, Beirut är ju det allmänna namnet på vårt hem.. ;-) Det ser förskräckligt ut! Lilla mamsen ringde o vill komma på visit för att laga mat o städa åt oss... Stackars mamsen, jag måste städa ordentligt nu så att hon inte tar ut sig totalt! Hon är ju en raring! Det blir lite väl uppåt med vissa mediciner, så hon är energisk till tusen stundom! Min mamma är dessutom väldigt ordningssam och städsam till skillnad från sin slarviga dotter.. ;-))) Hennes man skulle upp i norrland o kolla på en ny husbuss till dem, så han är borta hela helgen o då kommer lilla mamsen hit. Eftersom här alltid är rörigt så får hon ingen ro att sitta, så därför brukar hon börja med att storstäda för att vi sedan ska kunna sätta oss o mysa.... ;-)))) Söt-mamsen! Hon är ju bara alldeles underbar!
Tack för alla grattis!! Ni är ju för söta! Och det VAR som jag trodde, Lotta som hade lämnta en present på Bruces bur på utställningen, TACK LOTTA!! Eftersom jag bara öppnade den o lade undan den så tittade jag inte i den, men på kvällen när det blev sänggång så började jag läsa och då hittade jag kortet! Albumet från Carro o Molly var inte ett album heller, för det var en fin skrivbok som jag fick och man kunde sätta ett foto i den! Jättesöt! Ska försöka ta en bild på den såsmåningom o visa! Själv är jag fullkomligt URUSEL på att hålla reda på folks födelsedagar, så jag blir aldrig stött om någon inte kommer ihåg min eller glömmer gratta! Men såklart blir man glad när folk kommer ihåg! Tusen tack, det VÄRMER! Nixpix, nu kan jag inte sitta här o slöa, nu får jag fortsätta röja i eländet.. TAck o hej, leverpastej!

Ps. Häxan, det GÖR inget att jag inte fick champagne, jag vart bara tvungen att skoja med dig lite! :-) Ds

3 kommentarer:

Zarkeshas sa...

Ha ha.. ja det är ju bra att man vet vad man ger bort. ;) Såg bara katterna på utsidan och då var det kört, jag var tvungen att köpa den helt enkelt. :)

Lynxeyes-nfo sa...

Nämen Malin!!! Visste ju inte heller att du fyllde åååår *roooodnar* GRATTIS i efterskott!!! och TACK för en god match, konkurensen är minst sagt MÖRDANDE och sååå spännande varje gång eftersom de håller så god kvlitet vet man ju ALDRIG från gång till gång mvem sot tar det.... huuua nästan så man inte vågar ställa mot er fler gånger, hjärtat får ju en vansinnes färd varje gång!! Det var superkul att äntligen träffas och få klämma lite på Bruce-mannen, han är sååå läcker!! possan hälsar high five :) Snart ses vi igen i Kungälv, men då är ju Brucen åtminstonne öppen *fniss* Stoora kramar / Sophia och Possan

Anonym sa...

Amen vaaaar är du, saknar dina galna inlägg, kom igen nu Malin!
Kram från Häxiz!