måndag, september 18, 2006

Bebbarna 4 veckor!

Så. Nu har jag kikat på Idol och såklart är mn favvis "den lilla glosögda".. Som sjöng sist.. Jag är usel på namn, men hon var coooool & hade en verkligt speciell röst!
Annars har det mest handlat om bebisar idag, våra små fyrlingar är vilda och matglada som få, och kräver en stor portion uppmärksamhet.. Vilket de såklart får! Jag har förutom bebbarna även ägnat mig åt gräsklippning.. Av min två gånger fyra meter stora täppa på framsidan.. Så det var inte vådligt betungande precis.. *fniss* Corpse Brides förmodliga framtida ägare har varit här på visit också ikväll, och de verkade rätt bedårade av den lilla tjockisen! Återstår bara Edward o Donnies kvar.. Lite intresse finns, få se vad det blir av dem... ;-)De små har blivit fotade idag, förhoppningsvis kommer de bilderna ut på ordinarie hemsidan.. I sinom tid.. ;-)
Stefan har skjutsat ungar till ridning (två olika stall med två olika ungar) och fotboll, sonen skulle på Kalmar FF-match. Å Kalmar vann över Öster med 3-0, BRA jobbat!! Inte för att JAG är nåt FF-fan, men mannen är... Själv gillar jag fotboll, som några av er kanske minns från fotbolls-VM, men då ska det vara bra fotboll... Inte allsvenskan m a o.. ;-)

Nu ska jag ner o diska o plocka undan lite innan sängång.. Nattinatti!

2 kommentarer:

Veronica sa...

Hello barnbarnen och barnen, kul att se nya kort på dom små, har lite dåligt samvete att jag inte har tittat in på kaffe och klämt på dom små, får bli nästa vecka ingen. Nu finns det ett nytt kort på barnbarnet på vår sida, Polaren kopian Jar Jar Binks, kan tyckas att de är lika som bär.
Kram Veronica

Anonym sa...

Hello so!

Denna veckan har Corpse Bride helt klart seglat om Donnie i min poppislista!!! Herregud... hur go får man se ut att vara igentligen??
Ååååh!!! =)

Ha de gött!

Kram på sig!