tisdag, juli 11, 2006

Svalka!

Idag har det äntligen varit lite svalare, men regnet har inte kommit.. Jag LÄNGTAR efter regn nu! Visst är det härligt med sol o värme och jag har ett toppenjobb där man kan vara på stranden på arbetstid men nu börjar det bli lite väl mycket... Man orkar knappt andas! Beirut är som en bastu, helst övervåningen, vilket gör att man inte gärna sätter sig vid datorn nu. Varje dag när jag kommer hem från jobbet tar Wilma o jag en tur till stranden där vi fångar en massa småfisk. Vi tittar när de simmar runt i sin hink och sedan släpper vi ut dem igen. Oftast går vi till handikappsbadet, det tar ungefär fem minuter även med en fyraårings steg, och det är kanon att vara där! På vägen dit brukar jag underhållas av Wilma o hennes kompisar som berättar om alla "vajrar" och troll och lejon som finns i skogen ("vajr= varg). Men de små fyraåringarna är minsann INTE rädda för lejon o vajrar eller annat, däremot en liten ynklig daggmask eller en fluga kan få paniken att utbryta i leden.. :-D En och en halv vecka kvar till semester. En av ungarna är i Halmstad (med stukad arm, det fixade han fint innan han skulle åka, stackarn!) med sin kompis o hans familj, en annan är hos farmor och bara äldsta och yngsta ungarna är hemma... Det är lugnt och jag hinner nästan hålla ordning i Beirut, helst eftersom det är de värsta sakspridarna som är iväg.. Så nu är det städat o någorlunda ok på golv o ytor jämfört med i vanliga fall.. Jag hann t o m baka en kolapaj ikväll och sitta en stund vid tv:n o slappa..Det är inte klokt vilken skillnad det blir! Men jag saknar mina sakspridare ändå, och det är TOMT när inte alla finns hemma... HUR ska det gå när de ska vara hos sin pappa en hel vecka och både Stefan och jag har semester?? Vi kommer ju knappt att veta vad vi ska göra! Men man kan ju alltid storstäda eller nåt...

På söndag ska plastbrorsan gifta sig, hallelujah.. Stort baluns och jag hoppas på god mat! ;-) Ska se om jag hinner lägga ut sista delen på Polenresan i veckan, just nu ORKAR jag inte tänka... Jag vågar knappt hoppas, men Dompan ser mer o mer dräktig ut för var dag som går.. Men jag vågar inte tänka tanken fullt ut än... Möjligtvis när det sprattlar i magen på henne... ;-)
Nattinatti, nu ska jag sova.

1 kommentar:

Zealous sa...

Har ni fortfarande inte fått ngt regn?
Vi fick värsta skyfallet igår, och givetvis samtidigt som glassbilen kom, så jag stog med vatten långt över sandalerna, det hann inte ens rinna undan.
Men det var det värt! :-)

Håller tummarna för D!!!