tisdag, juli 18, 2006

Foton på Bruce The Man

Är för ovanlighetens skull barnlediga, hela ligan befinner sig på landet hos mormor och har så gjort sedan igår. Har bestämt mig för att bara plocka lätt i Beirut o istället vila o ta igen mig när jag kommit hem från jobbet, och det var skönt! En bra sak har hänt, tvättmaskinen har gått helt sönder nu (efter en massa lagningar) och nu får vi en ny imorgon, HURRA!! Men å andra sidan har den varit knäpp sedan i slutet på förra veckan så gissa om det finns överfulla tvättkorgar... Man vet ju vad man ska göra i helgen om man säger så.. Och nu är det bara tre arbetsdagar kvar innan SEMESTER!!! Tre långa sköna veckor! Ska bli så skönt!!
Var ute o fotade jättebabyn ikväll, Bruce Viggesson. Nu väger han 4,3kg.. Hmmm... Och han är inte fet, men jisses vilka grova ben han har.. Jag upphör aldrig att förundras över dem! Tjock-DOmpan växer och har till dags dato gått upp 700g.. Maximus (hennes pojkvän) har tydligen sagt att det är sju ungar i magen... Hmmm... Vi får väl se.. Om det ens är några.. Jag lever fortfarande på hoppet i alla fall!
Nu ska jag hoppa i badet o tvätta mina skitiga fötter! Sedan ska jag mysa i pyjamas och kolla på film med sambon! Det ska bli jättemysigt, och sedan imorgon bär det av till jobbet igen och på kvällen kommer mina små trollungar hem igen! Ha det så gott allihopa och grattis till Jims JW-titel, Lotta!! OCH till BIS 2:an! ;-D

2 kommentarer:

Malena sa...

I LUV YA Bruce the BOSS!
Du är ju bara föööör läcker!
Vilken look! *svimmar*

Ja jag säger bara det, han är som årgångsvin och blir bara bättre och bättre den lille "fismannen", he he!!

Låter skönt att även du ska få en välbehövlig semester nu - bara tree ynka dagar kvar,,,

Vi befinner oss sedan i lördags på landet (glada Hudik-trakten) och tänker så förbli resten av semestern - killarna är lyckliga och släpar hem kopparormar, ödlor och möss på löpande band. Dock har de husarrest kvällar och nätter för här finns både lodjur och björnar och de gör inga snälla saker med små kissar om man har otur.

Puss på er alla från OSS,
Malena med gäng

Lynxeyes-nfo sa...

Guud vad fin han e Bossen ;)
O härligt att Dompan verkar vara dräktig... mina små Qorpus bebbar har kommit nu... *myser* så nu kan man pussa bebbe hela dagen ;) Hoppas ni har det bra i värmen o inte smälter bort... barnlediga o allt *avis* Tittar in snart igen!
Kramis!