torsdag, juni 03, 2010

Sommar?

Pappa Cutie tar livet med ro...

NU har somamrvärmen kommit! I förra veckan cyklade jag till jobbet o kände ett stort behov av att ha vantar på, men nu är det VARMT och soligt ute, tack o lov!

Jag har fortfarande extremt mycket att styra med på jobbet, tack o lov positiva saker nu, men det är väldigt mycket. Mycket planering, uppstrukturering, pedagogik mm. Phui. Nåja, så är det bara periodvis. Snart väntar sommarlunken på jobbet, en mycket trevlig tid!

Någon som inte får sommarlunk hela sommaren är Sonen, han har lyckats få en praktikplats för ungdomar på kommunen, och ska jobba på gata-park. :oD Arbetstider 07.00-11.00... :oD DET blir bra tror jag! :oD För er som inte vet så är Sonen en av de mest morgontrötta människor som jag vet.. ;o)
Allra sötaste lilla S*Aborgatos Brio!

För övrigt är det inte så mycket positiva tankar.. Mors dag har kommit o gått för i år. Mannen o jag åkte upp till mamsens grav o satte vackra rosor, och det kändes tungt. Lipade en skvätt, sen åkte vi hem till ena lillebror o hans sambo samt bebis. Dit kom också andra lillebroren med sambo o Lillungen. Vi grillade lite och serverades smaskig mat, tackar! Sen kelade jag lite med lille bebis och skojjade med Lillungen. Kvällen avslutades alltså positivt, men det är fortfarande väldigt tomt utan mamma.. :o(

En av våra avkommor (vår foderhona S*Vildhjärtas Delfinia Daggkåpa) har drabbats av njurproblem och är allvarligt sjuk. Vi hoppas innerligen på bättring trots de dåliga prognoserna. Vi vet inte vad som orsakat, det kan vara allt från medfött dåliga njurar till virus, dolda infektioner som gått vidare upp i njurarna mm. Vi vet inte, och har avstått biopsier på njurarna eftersom hon har så dåliga värden och vi vill inte utsätta henne för mer prövningar än nödvändigt. Vi kommer självklart att vidare undersöka vad som varit fel, men än så länge väntar vi bara och hoppas på bättring. Vi lider med Delfinia/Kittys familj och hoppas på mirakulöst tillfrisknande... Kitty/Delfinia är hemma hos sin familj och de gör sitt allra bästa för hennes välmående.

Stiliga S*Aborgatos Bonita

Annars händer mest det "gamla vanliga" här hemma. TT ägnar mycket tid i stallet, Äldsta har mycket skolarbete, Sonen häckar vid datorn. Lillsnigel har fullt upp med kompislek och bestyr, och mannen o jag gör vårt bästa att se till att mat kommer på bordet varje kväll, tvätt tvättas o viks, att skjutsar samordnas och att de sista läxorna för terminen läses.
Snygga S*Aborgatos Belizza! Mums!

Jag är aningens seg i huvudet just nu, förmodligen för att hjärnan går på helvarv varje dag på jobbet.. Igår kväll däckade jag o Äldsta framför en rätt rolig film på filmkanalen "Burn after reading" av bröderna Cohen. Ikväll lär jag också fastna framför tv:n, men har inte en aning om vad som går.. ;o)

Gulliga S*Aborgatos Bellina.

De vackra kattungarna som illustrerar bloggen idag är S*Aborgatos, och mamma är allra finaste S*Bustassens Bibbi o pappa är min älskade Cutie! :o)


Men nu väntar hushållssysslor och lite annat plock!

Ha det gott allesammans o ta hand om er!

1 kommentar:

RosaMilton sa...

Jag tycker maj och juni är helt galna månader. Förutom det vanliga är det picknickar, fester, tävlingar och sammankomster. Allt kommer man ihåg typ klockan åtta kvällen före och då har man inte handlat present eller fixat någongting! Intensivt!