onsdag, augusti 12, 2009

Bebisarna 8 veckor och nu har alla hittat hem!


Här finns nya bilder på bebisarna, 8 veckor gamla! Ovan ser ni Gnistra Gyllenstrå, sötast i stan!!

Gnistra är en raring, hon är jättebusig och mysig, men på ett coolt sätt! Nyfiken och pigg på det mesta, och väldigt kelig o gosig!

Filiokus är en riktig vilde, typisk buspojke! Idag ville han inte vara stilla en sekund när vi skulle fota. Kelar gärna också, och myser i soffan!

Irmelina är den mest keliga o gosiga, som gärna håller sig runt benen på oss människor. Hon älskar att krypa upp i famnen när man tittar på tv, och spinner jättemycket! Fast hon är hoppetroll! Hon hoppar högt och gärna!

Lufsa är en sötis, mysig, gosig och rolig. Mittemellan busig, och ger gärna brorsan ett tjyvnyp då o då. Fegar inte för att ge sig på även de stora katterna! ;o) Härom morgonen så klättrade hon högst upp på klöspelaren, och skrek i högan sky för att hon inte vågade klättra ner igen. Matte fick rädda henne!

Krumelura är rolig som få! Alltid något på gång och ofta somnar hon mitt uppe i alltihopa, helt utmattad av allt bus! Jättesvår att fota idag, ville mest klättra o klänga! En gullunge!

Murkla har blivit mer kelig nu, sedan vi öppnade upp hela bottenvåningen. Hon klättrar gärna upp i famnen och myser. Min fortsatta favvis typmässigt, och hon är rejält kraftig i kropp o tassar. Murkla blir halvfoderkatt hos goda vänner till oss, och får sällskap av Kitty (Delfinia Daggkåpa), Donnie (Brasco), Edward (Scissorhands) och huskatter! Tror att det blir jättebra, tack familjen!! Ni är guld värda!

Mannen kom hem igår, så nu är det som vanligt! Cobran blev lycklig, och i morse var hans rutiner som vanligt, följa husse!

Annars inget nytt, ha det gott allesammans o ta hand om er!
Kramar!

2 kommentarer:

Zealous sa...

Härliga kattungar!

Kram,
Nina

Anonym sa...

Bebisarna är helt underbara och Murkla är fortfarande min favorit. Henne sviker jag inte.
Fantastiskt så snabbt alla fått nya hem. Måste vara jätteskönt när kullen är så stor också.
Kramar från Lilly