måndag, september 28, 2009

Upp som en sol o ner som en pannkaka!

Mamsen blev sjuk igen, och fick istället för att åka på shoppingtur åka raka vägen till sjukhuset. Inget skojsigt, men än kämpar hon på. Finaste mamsen! Mannen o jag satte oss själva i bilen o susade iväg o shoppade lite kläder främst till kidsen. Wilmisen hittade också lite till sig, men mest av allt fick sonen o trotsiga tonåringen. Äldsta behövde inte så mycket, men i söndags köpte hon ett nytt skrivbord på IKEA för sina alldeles egna ihoparbetade pengar. Jättefint!

Själv har jag haft hektiska dagar med massa styr o plock hemma, turer till mamsen på sjukhuset och diverse annat.. Lilla Irmelina flyttade och jag måste erkänna att jag fällde några tårar när hon hade åkt.. Lilla pluttan, hon var en riktig raring. Som väl är så har jag istället fått ha kvar Krumeluren o Lufsa några dagar extra. Pissenisse aka Ushki har fått fina studpants som han struttar runt i numera, och han är en kvittrande fågel mest hela tiden, sällan tyst.. Men han är söt ändå, även fast han just nu inte tål åsynen av Cutie o Cobran. Så nu är det två olika kattgrupper i huset som flyttar runt mellan övervåning o bottenvåning. Ganska snärjigt, men man har ju som bekant inte roligare än man gör sig.. ;o) Själv jobbar jag nu tre nätter och imorgon kommer mannen att åka på jobbresa i dagarna tre till Ven.. Lite trist, jag hade önskat att han kunnat vara hemma istället nu när det är lite rörigt med mamsen på sjukhuset o allt. Nåja, jag hoppas han får lite lugn o ro och kan njuta mellan studiebesöken i a f. Vi klarar oss.


Själv har jag en sabla värk i nacken igen.. Stress o orosrelaterat kanske?! Jag vet inte, men ont gör det. O jag som har städning på schemat i natt.. Nåja, jag överlever.

Så just nu är det bara gnäll o pip hos fru Vildhjärta. ;o) Tror att jag avslutar bloggen med detta lilla gnälliga livstecken och hoppas att alla ni andra har det desto bättre o trevligare! Kramar o ta hand om er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du får gärna gnälla och pipa hur mycket du vill. Det är ialla fall trevligt att läsa din blogg!
/Kattis

Anonym sa...

Håller med förgående talare; alltid trevligt att läsa din blogg i alla fall... :D.
Tänker på Din mamma och Dig/Er...
Nackvärken din; ja, den kan mycke väl vara stress och orosrelaterad... vet hur det känns i min rygg när "allt" är upp o nervänt...
Krama killarna bus från oss
Och en extra stor kram till Dig.
Kramar i massor Jane