onsdag, september 23, 2009

Onsdag o jobbnatt!

Jag är rätt seg o trött i kroppen efter förra veckans stress o härj. Denna veckan började ju bra också, med fullt ös på måndagen med städning och plock. Dessutom så fick jag reda på att mamsen är inlagd på sjukhus igen, denna gång är det en propp i lungan.. Kan hon liksom inte få vara så frisk hon kan? Nåja, hon är en järnlady, så hon har repat sig igen, och får komma hem på torsdag. När mamsen fick fråga om vad hon helst vill göra framöver så var svaret att hon faktiskt inte varit i Ullared på vääääldigt länge.. Min mams brukar haffa mina tre äldsta ungar o ta en tur till Ullareds stora köpcentrum minst en gång per år i normala fall, något som kidsen tycker är fantastiskt kul! Nåja, om mamsen vill åka till Ullared så ska mamsen få åka till Ullared. På fredag bär det iväg! Phui! Både mannen o jag lär väl sitta som döa sillar på lördagskväll antar jag..

Rapporter från nya ägarna förtäljer att de små Vildhjärtorna som har flyttat har skött sig fint och allt är bara bra! Härligt! Imorgon flyttar min lilla plutta, Irmelina Irrsvans.. Jättesorgligt, jag kommer att gråta rejält när hon har åkt tror jag. Vet att hon får ett JÄTTEFINT hem och all den finaste omvårdnad hon bara kan få, men det blir tomt.. I varje kull älskar man verkligen alla kattungar, men oftast finns det en eller två som har det lite tuffare ibland än andra. Lilla Irmis hade problem med alldeles för tidiga tänder. Hon hade svårt att tugga och blev dålig i magen med följden att hon stod väldigt stilla i vikt. Jag gav extramat som var mjuk och lättuggad och passade på lilla Irmis jättemycket. Jag är jätteglad att säga att hon är pigg, fräsch o alldeles superbusig sedan ett par veckor tillbaka. Igår var hon och syskonen på veterinärbesiktning inför flytten och Irmis passerade utan anmärkning annat än att hon är en söt tjej och alldeles ljuvligt kelig! Krumelura å andra sidan är en heffaklump, och djupt älskad även hon! Lilla Lufsa har också haft en sväng med lös mage, men börjar återhämta sig. Dock har hon ett lindrigt blåsljud på hjärtat. Förhoppningsvis växer det bort, men vi kommer att följa henne noga o se hur det blir. Men det blir hiskeligt tomt i familjen Vildhjärtas hem! Framöver blir det nog dessutom tunt med kattungar, eftersom vi bara har en fertil hona hemma.. Om man inte räknar fetto Candy, som ska banta.. Hon är så tjock, så henne blir det nog inga fler bebisar ifrån.. ;o) Men go o glad är hon, allra helst i mat! :oD

Cutie har fått en ny flickvän, det blir nog en spännande kull att se fram emot! Hon kommer såsmåningom, när hon är i löp. Vem det är? Håll utkik på andra skogisuppfödares planer.. Mer än så säger inte jag i alla fall... ;o)

I kväll har vi varit på besök hos mamma på sjukhuset, jag har tvättat en massa och överlämnade kvällens lådtömning och disken till mannen.. Själv jobbar jag ju.. ;o)

Nu ska jag städa av här på jobbet, sedan väntar min bok..

Ha det gott allesammans!

Kramar!

Inga kommentarer: