torsdag, september 10, 2009

Nya bilder på raringarna, nu 12 veckor!


Just nu går dagarna mest åt att tömma kattlådor, byta vattenskålar o matskålar, fylla på, och pussla om katter. När jag skriver Pussla, så menar jag just pussla! Ushkimannen har börjat inse att livet som fertil hane inte alls är så skoj om man inte får para, och strilar lite här o var, allra helst i sängarna! Så han är för tillfället bannlyst från sovrummen. Cutie o Cobran tycker att man istället strilar på väggarna i toalådorna, och det stinker mestadels som ett aphus härhemma.. Som om inte det var nog så har förmodligen fru Coco spottat ut piller och löper i högan sky, så hon kan såklart inte dela rum med herrar nu. Det vill däremot Candy, som har haft några dagar med herr Cutie, så kanske han har lyckats göra tjocksmocken på smällen.. Vi får se. Vi hade egentligen tänkt Cobran, men eftersom chansen är stor att Cutie blir kastrat snabbare än Cobran så tänkte vi ge honom en chans på en kull med tanten. Så som ni förstår så har katterna pusslats om i olika konstellationer i hela huset. Suck.. Ikväll ska dock Ushki på kärlekssemester, och förhoppningsvis får han äntligen para..

En hel del kel o gos med alla katterna blir det ju såklart också. Smågrisarna aka kattungarna, växer och börjar bli rejält busiga! Gnistra har blommat upp till ett riktigt litet troll, hon hoppar o studsar som en studsboll, men när hon vilar så gör hon det helst i famnen på någon människa. Lufsa likaså! Lilla Irmelina är keligaste av dem alla! Krumelura har hittat till mattes säng, och där ligger hon gärna o drar sig! Filiokus är jättebusig o kelar enbart på sina villkor, liksom Murkla Mys! De är olika personligheter men jättegoa o mysiga allesammans.

Nu ska jag till tvättstugan o tvätta madrasserna som blivit nersölade av snusken Ushki! Ha det gott allesammans, och glöm inte att kolla in de nya bilderna på http://picasaweb.google.com/malincholger/Kattungarna12VeckorOSlakt?feat=directlink !
Kramar!

Inga kommentarer: