onsdag, september 02, 2009

Kattbebisarna börjar bli stora! 11 veckor!


Äntligen lite nya bilder på bebisarna här!

Jag ber om ursäkt att bilduppdateringen lyst med sin frånvaro, men det har helt enkelt varit två extremt hektiska veckor när mannen o jag i stort sett gått om varandra i dörren och varit iväg på diverse saker.. Å här hemma har tusen saker behövt fixas o donas med så jag har varit helt slut.. Planeringsdagar, upptaktsmöten på skolor osv osv osv.. Phui! Nåja, nu är allt "back on tracks" igen, och det känns ändå skönt!

Mamsen mår hyfsat, det verkar som att hennes behandling motar cancern ok hittills, men slutsvaret får vi i vecka 43, då man ska göra stora tester igen o kolla läget efter behandlingen. Än så länge är provsvar o värden bra, och hon är bra på att fajtas mot odjuret som vi kallar cancer! Hejja mamma!

Kattungarna växer så det knakar, störst är Filiokus och Murkla, därefter kommer Gnistra tätt följd av Krumelura o minstingarna heter Lufsa o Irmelina. Irmelina har haft en släng av magsjuka tidigare, så hon halkade efter lite, men är på god väg att ta igen det nu, så det går sakta men säkert uppåt. Få se om jag hinner uppdatera bloggen bättre "en annan dag", för nu väntar bad av Wilmisen och lite annat plock o pyssel!

Ha det gott o kramar till er alla!

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj oj! Är det Murkla på första bilderna? Sickna öron hon har den tjejen!