tisdag, mars 03, 2009

På begäran.. bara bilder..


Idolen, mamsens Cutie! Nio månader o väger 4,9 kg.


Mannens Cobran, väger lika mycket som Cutie..



Jaa du, Marie, här kommer en bild. ;o) Dolores är lika sugen att vara med på bild som pappa Bruce, men hon är mycket finare IRL! Lite tanig, men jättegosig, även om hon ser ut som en galen iller på bilden.. ;o) Hur är det man brukar säga? "Lik far men söt ändå"... ;o)



Bruce när han var åtta månader.. Han var betydligt större än Cobran o Cutie, men sedan backade han i vikt, och väger idag, som kastrerad hane på 3 år och modell stor (för mig) 5,3 kg. Bruce är ingen aktiv kille, så muskler lyser med sin frånvaro, han har massa, höjder o längder. Jag kan tillägga att Gandalf o Salamander, som är i samma höjd o längd som Brucen, men som har betydligt mer muskler, väger runt 8kg vardera.. Så visst gör aktivitetsnivån på katterna en hel del för viktklassen..

Har suttit i Skogkattslingemöte i kväll, så jag har ont i örat av allt telefonprat.

Är fortsatt irriterad o på dåligt humör, och huvudvärken skallar, men det är inget personligt mot någon person kan tilläggas!!! Så ingen tror att jag går o är sur på just dem, för så är inte fallet!

Ha det gott o gonatten!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att få se en bild på Dolores. Hon har sin grymma look kvar *fniss* Vilka öron så stora. Hon påminner mycket om pappa tror jag... Nu har jag kännt sparkar i Beyoncé mage så Ushki har nog gjort nåt i alla fall.. 1 vecka kvar :0)
/Marie