lördag, oktober 11, 2008

Två nätter kvar..

..och två nätter jobbade. Det känns bra, förutom att jag inte är helt hemma i alla rutiner, av förklarliga skäl.. Verkar vara ett trevligt ställe med trevliga arbetskamrater, och det är ju bra. Sen att jag saknar en del av de gamla arbetskamraterna är ju inte så konstigt, några av dem har jag ju jobbat med i massor av år..

Candy har börjat löpa, och Sharin också. Ingen av dem har gått på piller på ett tag, jag försöker ju ha pillerfria perioder när vi har kattungar eftersom ingen verkar löpa då. Ushki är nada intresserad av Candy, är hon för fet o för gammal? Men Sharin håller hans ömma låga brinnande, så nu är det separering av katterna när vi inte är hemma. Funkar bra, vi hade ju god träning under Bruce hankattsperiod. Småkillarna o resten av katterna får vara ifred, och det är ju bra. Bara lite synd om Sharin som ju trots allt har en Ushki i nacken så fort de inte är separerade.. Inget pink än, peppar peppar, och Ushki håller sig relativt tyst, det är vi tacksamma för. Loppan får också vara ifred, verkar som att Sharin börjar slippa ifrån värsta retperioden och att Ushkis känslor för Loppan har svalnat till Sharins nackdel..

Cobran har blivit kelmonstret nr 1, han vet knappt till sig av kärlek till matte, husse o Wilma. Han tvättar våra ansikten, ger oss kärleksbett och kryper gärna in under våra täcken för att gosa. Myskillen! Cutie är lite mer egen, han har sina gosestunder, men helt o håller på hans villkor, dock är han oerhört social o trevlig han också.

Övernattningar för de stora kidsen i helgen igen, varsin kompis. Maja hänger i stallet mest hela tiden, precis som man själv gjorde i den åldern. Wilma är i tjurigaste tjurperioden, och gnäller o piper för det mesta.

Nu ska jag stryka lite tvätt och dammsuga, sedan blir det uppladdning inför natten.

Ha det gott o simma lugnt!

Inga kommentarer: