måndag, oktober 06, 2008

Det har lagt sig lite..

..men inte helt.. Jag är fortfarande helt överväldigad och plockar fram minnena från helgen som små guldkorn att glädjas åt.. :o)



Här har vi ytterligare något att glädjas åt, jag tog minsann ett fåtal bilder under utställningen. Inte på alla katterna, det hanns såklart inte med när man sprang assistent, men jag är glad att två fina avkommor hamnade på bild i a f. Ovan är Sun King, från vår första kull. En fortfarande fertil kille som är jättetrevlig att ha att göra med. Go o härlig benstomme o fina linjer på öronen! Tack till Marita o Mikko som ställer honom så fint! Ni gör oss jättestolta och glada!


Å så fina Shirley, lika go o mysig hon! Tyvärr fick hon fajtas mot mamma Shanta i helgen, så därför blev hon Ex 2 av tre med den äran. Tack snälla matte Malin för att du visar Shirley så fint, ni gör oss glada och stolta! De hamnade också på bild på Östkattens galleri från utställningen, www.ostkatten.com

Idag har jag varit helt off, inte orkat knappt någonting! Helt slut! Kanske inte så konstigt, helgen har inneburit en del jobb och korta sovpass. Vi snåla smålänningar valde ju ett billigt hotell mellan lördag o söndag.. Där hade vi en bar strax under oss plus att det var slagsmål mm utanför, så det är tur att när man väl somnar så sover man riktigt hårt!! ;o) Inte ens en atombomb skulle nog kunna väcka mig!

Idag har bekräftelsen till WW kommit. Jag mailade o frågade och fick till svar att jag inte fått bekräftelsen eftersom de inte hade min mailadress.. Ok... Så OM jag inte hade mailat o frågat hade jag m a o kanske inte fått ngn bekräftelse? Märkligt.. Har man inte postgång i Portugal? Nåja, det är inga problem för mig nu när jag vet det.

Cobran o Cutie har ägnat dagen åt att leka med sina fina leksaker de fick av goda vänner som grattis! Tack, Cyklopias leksaker är djupt uppskattade av hela kattfamiljen!

Imorgon är det möte på skolan gånger 2 och sen på kvällen ska jag jobba.. Hmmm.. Känns helt konstigt att jobba på nytt ställe! Men det blir nog bra...

Ungarna mår bra o de två äldsta hade haft det bra på Liseberg i helgen! Maja o Wilma har varit hemma o myst med Stefan och också haft det bra. Linn har dagen till ära bytt hårfärg (igeeeen!) till brunt. Nåja, det är fint och man ska väl inte klaga när det endast är hårfärg.. Värre då med tjat om piercingar o liknande, men där går min gräns!

Nu bär det snart i säng, och jag kommer säkerligen att drömma fina drömmar om helgen som varit...

Tack o gonatt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja du Malin, vilken helg vi hade. Jag är så stolt över mina och dina troll. Så superduper grattis till alla Vildhjärtan, WW here we come ..
/Marie