torsdag, juli 24, 2008

Sommar o semester..


Precis när man suttit o skrivit ett långt inlägg så hänger sig bloggen och allt puts väck.. Suck.. Jag brukar för det mesta kopiera innan jag publicerar, men såklart hade jag inte gjort det den här gången.. Grrrr...

Bilden ovan på Bruce illustrerar min semester.. Jag är lat, loj och badar o solar o läser mest hela dagarna.. Jättehärligt! Inga större måsten mer än de vanliga som matlagning, städning o katter, och det känns ljuvligt. Nästa sommar ska jag nog ha lång semester tror jag... I år är det futtiga två veckor, varav halva redan har gått, så nästa år ska jag försöka undvika att ha kattungar under sommaren plus att jag tänkte försöka ta minst fyra veckor i rad.. Det ni, det har nog inte hänt på femton år.. ;o)

Kattungarna har efter Jimmys idoga flyktförsök över barrikaderna numera tillgång till hela bottenvåningen. Det är uppskattat, för nu är det race i vardagsrummet i full fart! När man själv lägger sig i soffan för att slappa lite så har man ofta en eller fler småttingar på sig och kring sig, för sociala är de alla sju killarna! Helsköna!

Stort tack till "farmor" o "farfar" till kullen, Jane o Bert, stolta ägare till pappa Xeke, för trevligt besök i tisdags! Också tack till Jessika Virvlas som också hängde på o var med, jättetrevligt att träffas som vanligt!

Paniken hade besök i måndags av en trevlig dam, och eftersom han föll henne i smaken och hon oss i smaken så har den första av sjulingarna hittat sitt hem! :o)Jättemysigt!


Nu ska jag ner o läsa vidare i min bok, jag har plöjt igenom Harlan Cobens böcker och är nu inne på den sista av dem. Spännande och underhållande, perfekt semesterläsning! Imorgon väntar Kalmar marknad och sen ska jag slöa igen.. ;o)

Ha en fortsatt trevlig sommar alla bloggläsare!

Ps Kameran vi numera äger är en Nikon D60, och det kommer nog att dröja ett bra tag innan jag lär mig allt som finns att mixtra med.. ;o) Nåväl, kanske jag t o m kan ta en fotokurs såsmåningom, det skulle vara kul! Ds

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Malin, nu kan jag sova igen ;-)

Lära sig alla knappar? Neee det behöver man inte. Gör som jag: ställ på P, sikta och tryck. Funkar alldeles utmärkt!

Ha en fortsatt slö och skön semester. Det är precis vad man behöver.

Kram kram från södra norrland

Anonym sa...

ps jag missade att signera mitt inlägg... men du kanske räknat ut vem det var ändååå..

Kram
Malena

Anonym sa...

Kanonfina bilder med nya kameran o allt. Sööööta grabbarna! Har snott en bild förresten *fniss*. Min favvo....
Se Ya
Kramissar
Marie

Zealous sa...

Vad skönt med semester, det passar ju perfekt att slöa och läsa böcker i den här värmen...

Kram, Nina